Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek az első szülés sikerült...

Akinek az első szülés sikerült gátvédelemmel, annak a második is?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt gátvédelemmel szültem:)

Úgyhogy sikerülhet:)

2012. jan. 29. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon bízom benne, hogy igen, mert erre készülök.
2012. jan. 29. 21:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is... Az elsőnél csak egy picit repedt a bőr, de annyira jelentéktelen volt hogy varrni sem kellett, meg is gyógyult nagyon hamar. Rémálmom a gátmetszés... :S
2012. jan. 29. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Sikerult mindketto. Az elso baba majdnem negy kilo volt es 37-es fejjel jott, a masodik baba kisebbnek tunt uh-n, ugyhogy biztunk benne, hogy ott is sikerulni fog. Kisebb is lett es a gatvedelem sikerult is.

De majdnem nem...

Merthogy inditottak a szulest, telenyomtak oxitocinnal, nagyon gyorsan vajudtam es gyorsan, eros tolofajas jott, reagalni se tudtam hirtelen. Visszatartani sem. Ugye gatvedelemnel meg az a lenyeg, hogy ne hirtelen nyomd ki a babat, hanem aprankent, picit haladjon elore. En nem tudtam visszatartani a tolast az oxitocin miatt, igy kirobbant a baba feje szinte. A gatam nem serult, viszont a mehszajam repedt, azt varrni kellett.

2012. jan. 30. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!