Ha az első babámnál nem tágultam ki rendesen, csak 2 ujjnyira 16 óra vajúdás alatt dupla adag oxytocinnal és végül császároztak, akkor a második babával ugyanerre számíthatok?
Ne haragudj, hogy írok, még nincs tapasztalatom második babával, de sajnos hasonló cipőben járok én is.
Ugyanúgy jártam, ahogy te.
Nekem a doki azt mondta, hogy elnézve azt, hogy semmitől sem tágultam (se oxi, se kézi tágítás, se injekció, se semmi), akkor nagy az esélye, hogy másodjára is így járok. Főleg, hogy az első császár miatt még nagyobb az esély egy újabb császárra. :(
Szóval nem tudom mi lesz.
Azt is tudom, hogy minden szülés más, és vannak pozitív helyzetek, amikor másodjára minden sokkal jobban sikerül, de a dokim - bár megnyugtatott hogy nem biztos, hogy minden úgy történik mint elsőre - azt mondta, hogy a "nem tágulás" lehet genetikus probléma, az pedig igen nehezen orvosolható. :(
Már terhes vagy? Mikorra várod?
Dokiddal nem beszéltél?
azért még ne add fel!
hasonló szituban voltam mint te! engem 40+2naposan magas vérnyomás miatt inditottak ugy h magátol semmi jele nem volt h bármi elkezdődne..teljesen zárt méhszáj.3ora mulva már a műtőben voltam, mert sokx leesett a baba szivhangja(köldökzsinór probléma volt)de még akkor is totál zárt voltam, s igazi fájások sem lettek az oxitól sem...
most 38hetes vagyok...a dokim azt mondta, h nincs kizárva az h most szépen megindul magától és minden rendben lesz (persze ahegvastagságtól stb függ majd, egyenlőre az is rendben van 36hetesen nézték s majd jövő7en ujra)
mert h 1 terhesség s szülés sem egyforma, még bármi lehet...én is ebben bizom...az más kérdés h a megérzésem nekem is az, h ismét császár lesz a vége...de azért reménykedni még lehet:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!