Van itt olyan, akinek a 25hét után méhen belül meghalt a babája?
Figyelt kérdés
Mi volt az ok? Meg kellett szülni vagy császár volt? Hogy sikerült feldolgozni?
A másik kérdésem, hogy ilyen helyzetben az orvos/szülésznő hogy reagál? Neki ez teljesen természetes dolog vagy azért őt is megrendíti?
2012. febr. 5. 14:34
21/26 anonim válasza:
18-as nagyon sajnálom ami történt veled!Az ultrahangon sem vettek észre semmit?Hol volt a picinek daganata,hogy nem vették észre?
22/26 anonim válasza:
20-as a fejében a nagy agyában amit szoktak vizsgálni amikor megszületik és köszi hogy együtt érzel csak az a baj hogy amikor kezdödöt a terhesség aakor fejlödöt már a daganata és uh-n észre kellet volna venniük de csak a szivüket nézték meg amikor meg látták hogy a kislányomnak nincsen sziv hangja :(
23/26 anonim válasza:
Úristen 18-as, ez tényleg megtörtént!!
Én nem éltem volna túl mindezt ép ésszel, amit itt pár sorban leírtál. Nem csak a gyerekek elvesztését- bár ez a legeslegtragikusabb, de hogy a méhedet is kivették, és a kegyetlen párod-akinek mástól lesz gyereke.... Te ezt komolyan túlélted? Hogy???
Belegondolni is rossz.
RÉszvétem mindenkinek!
24/26 anonim válasza:
túl élni az meg mit jelent és nem éltem túl nem egyszerüen nem jöttek hozzám sorban a pszihologusok de egyinek se válaszoltam mert ha beszélnem kell arrol ami történt akkor egy embernek megszakad a szivem nagyon fáj hogy most nekem lehetne a páromtol gyerekem nem a legjobb barátnömnek az a leg szörnyübb hogy az elött volt egy spontán vetélésem 3 honappal azelött mielött teherbe estem az ikrekkel akkor 6 hetes terhes voltam akkor hármas ikrekkel de nem adtuk fel és amikor megtudtam hogy megint terhes vagyok azt volt a menyország de most hogy tudom soha többé nem lehet gyerekem nagyon szörnyü :((
25/26 anonim válasza:
18as sztorija biztos megható, de képtelen vagyok elolvasni....tegyél már vesszőket, írásjeleket stb.
26/26 anonim válasza:
túl élni? az meg mit jelent? és nem éltem túl! nem! egyszerüen nem! jöttek hozzám sorban a pszihologusok de egyinek se válaszoltam mert ha beszélnem kell arrol ami történt akkor megszakad a szivem. nagyon fáj hogy most nekem lehetne a páromtol gyerekem! és nem a legjobb barátnömnek. az a legszörnyübb hogy az elött volt egy spontán vetélésem 3 honappal azelött mielött teherbe estem az ikrekkel. akkor 6 hetes terhes voltam akkor hármas ikrekkel de nem adtuk fel és amikor megtudtam hogy megint terhes vagyok azt volt a menyország, de most hogy tudom soha többé nem lehet gyerekem nagyon szörnyü :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!