Volt valaki így? És mi lett a vége? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ma kezdtük a 41. hetet. Reggel mentem, hogy csinálnak OTT-t, de azt mondták, hogy az utolsó UH-on (jan.13.) 4 mm volt a hegvastagság az előző császáros hegemnél és ez a határeset, így nem mertek OTT-t csinálni csak sima NST-t. Akkor így a szülésnél sem adhatnak majd oxitocynt? Jó eséllyel indulunk újra császárra ugye?2012. febr. 3. 10:34
2/6 anonim válasza:
Hát eléggé.
Nálunk (Sopron) nem indítanak szülést oxitocinnal, ha az előző szülés császár volt.
Kérdezz rá dokinál, hogy az ottani kórházban mi a gyakorlat.
3/6 anonim válasza:
Én úgy tudtam,védőnő is mondta,meg olvastam is,hogy császárosoknak nem adhatnak oxitocint! Nekem 3mm volt a hegvastagságom és megszülhettem volna simán ha csak ezen múlott volna.
4/6 anonim válasza:
Nem adhatnak oxitocynt. A 4 mm-rel még megszülheted, de tényleg rizikós.
5/6 anonim válasza:
Nálam az utolsó uh-n 5mm volt a hegvastagság. A másodikat természetes úton szültem, oxitocin nélkül.
Én is úgy tudom, hogy előző császár után nem adnak oxitocynt.
A vajúdás alatt kérdezték (és közben néha nyomkodták is a heget) hogy fáj-e, de különösebb képen nem fájt (csak inkább feszült).
6/6 anonim válasza:
De nem am! Nekem mindket gyerekem Svajcban szuletett, mindketto csaszarral, mindketto terminen tul, a kisfiam relativ teraranytalansag miatt csaszarral, a kislanyom meg azert, mert a masodik terhesseg vegen sem indult be a szules, es azt mondtak valoszinuleg nem is fog. Nem tesz jot a mehnek ha meginditjak a szulest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!