Sajnálja itt valaki még rajtam kívül, hogy vége lett a terhességnek? Pláne, ha nem tervez többet?
Hetekig bőgtem, mennyire hiányzik :-((( bár én asszem erősen depis lehettem akkoriban, de nagyon hiányzott, nagyon nehezen jött össze a picúr és lehet, hiába tervezünk többet is, nem lehet majd :-(((
37. hétre született ő is. ma már lassan 9 hónapos nagyfiú :-)
2 kislányom van, tervezettek voltak, 22 hónapos és 5 hónapos.
Igen, hiányzik. Nagyon jó volt mind a kettő, semmi problémám nem volt. Egyenlőre nem tervezünk harmadikat, de remélem majd idővel még egyszer átélhetem. Az első császár volt, a második természetes szülés. Igaz hogy fájt a szülés de azt is átélném mégegyszer.
Szóval szerintem ez normális dolog, a várandósság nagyon szép dolog, főleg ha problémamentes a terhesség. :)
szia!
igen, én is sajnálom, hogy vége a terhességnek, valószínű nekünk sem lesz több baba. az első baba lombikkal sikerült, a 2. természetes úton. mindkét szülésem után jó pár napig depis voltam/vagyok, hogy vége, és soha nem lesz több ilyen, csodálatos érzés. katasztrófa, minden ehhez kapcsolódó dolgon sírok, hiányzik a pocakomból a babám, de az idő mindent helyrehoz. jó tudni, hogy nem egyedül vagyok így.
Igen, nekem is nagyon hiányzik.
Már 9 hónapos a kisfiunk, a 38. héten született, nekem is korai volt még ekkor a különválás a picimtől.
Szeretnénk ugyan még egy babát, de nem biztos, hogy összejön, az első is 2 évet váratott magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!