Mással is megesett hogy elszomorodtatok, hogy vége a
terhességnek?
Igen,én a mai napig nem tudom feldolgozni az egészet,persze jó értelemben. Imdátam mindkét terhességem,sportoltam végig, mindent ugyanúgy csináltam, nagyon jó terhességem volt,és mindkétszer gyors és szinte fájdalommentes szülésem.Így nagyon pozitív élmény maradt bennnem az egész.Hiányzik a nagy pocakom,hogy énekeljek a babának,hoyg simogassam a hasam, szóval az egész.Ne nevess ki de néha azt hiszem megőrültem,és dilidokihoz kéne mennem:):)Mivel még aktívan szoptatok,gondolom a hormonok teszik,és majd ez enyhül. Egyenlőre nem tudunk 3.gyereket vállalni, de remélem az élet még megáld majd később egy új csodával.
Egy 2,5 és egy 7 hónapos kislány boldog anyukája
2010. szept. 21. 12:57
Igen! Mindig nézem a kismamákat, hogy milyen jó nekik, és aztán elkezdem őket sajnálni, hogy szegények, a szülés még előttük van....és ők még nem játszhatnak a manójukkal, úgy mint mi!:-) De!!! Ezért próbálkozunk a másodikkal. :-)
2010. szept. 21. 12:58
A második gyermeknél a szülésnél még el is sírtam magam. Senki nem értette, miért sírok, aztán elmagyaráztam, hogy életem legszebb időszaka volt a két várandósságom, soha nem éreztem magam olyan jól és olyan boldognak. Minden kismama a szülést várja, én pedig épp ellenkezője voltam. Még a szülőszobán is mindkétszer kijelentettem, hogy nem akarok szülni! A mai napig boldogság önt el, ha arra a 2x9 hónapra gondolok. Remélem még lesz egyszer lehetőségem átélni, minden percét élvezni fogom!
2010. szept. 21. 13:10
Nem. Gőzerővel készülök a következőre. Januárban szültem, karácsonyra megint próbálkoznánk, de már kicsit bepánikoltam, hogy jaj, már el is érkezett az idő? Már itt az idő, hogy megint a ciklus.hu-t nézzem, vagy hőmérőzni kezdjek?
2010. szept. 21. 14:04
Elszomorodni?? Én két hete, szülés óta bőgök, hogy hiányzik a hasam, a sok figyelem, ami körbevett. Nekem a nődokim is és a védőnők is extra kedvesek voltak, figyeltek rám. Bár a szülés fájdalmas volt, és azt mondtam soha többé, de már várom, hogy legalább egy év leteljen, hogy újra próbálkozhassunk!
2010. szept. 21. 14:05
Igen ! Más oromet és boldogságot érez mikor megszuletik a babája tolem mikor elvitték a babát és egyedul fekudtem a szobán olyan urességet, szomoruságot éreztem hirtelen hogy kipotyogtak a konnyeim is. Olyan jó volt mikor még csak én éreztem minden kis mozdulatát itt bennt olyan boldogság ami nem fogható semmihez. Remélem hamarosan újra átélhetem ezt az érzést.
2010. szept. 21. 14:07
utáltam minden kismamát,én is nagy hasat akartam megint.megkaptam,megszültem,és most megint.a 3. gyerek után remélem "leállok",ha nem irány a dilidoki.őszinte voltam.
2010. szept. 21. 16:46
Én is elszomorodtam. Megszületett a lányom s utána elvitték tőlem mert kihült sajnos. S olyan rossz volt.Anyum és a párom is mindenkinek telefonáltak hogy hahó megszületett az unoka,dédunoka,stb. Én meg szomi voltam hogy egyedül maradtam.Manót is elvitték s a családom se foglalkozik velem. Egyébként nem hiztam sokat de olyan jó volt terhesnek lenni:) Jöhet a tesó:)
2010. szept. 21. 17:32
9/15 A kérdező kommentje:
Jaj de furcsa volt ezeket a sorokat olvasni! Megmondom öszintén szeritnem ha majd egyszer ujra terhes leszek, az már nem lesz olyan...! Nem lesz ismeretlen, nem lesz idegen, nem lesz olyan titokzatos mint ez volt:(!
Szerintem én is majd ugy leszek mint ahogy az egyik kommentbe irta vki hogy nem fogok akarni szülni!:( Nekem is csodálatos volt ez a( még csak) 37 hét, mindent ugyanugy csináltam én is. Bicikliztem, mozogtam, utaztam, abszolút nem fáradtam, és teljesen egészséges terhességen vagyok "túl". Imádom a pocim simogatni, és tényleg az hogy csak én érzem...tudom mikor van fent mikor alszik...! Ezek csodálatos dolgok. Mikor előszőr megmozdul, az a kiváncsiság előtte milyen érzés lesz? Mikor nem mozog idegeskedsz, minden rendben van e??
Nagyon fog hiányozni:(((((!!!
nekem indított szülésem volt.előtte este egyedül voltam a kórteremben,bizony megsirattam azt,hogy vége a terhességemnek.és nagyon úgy néz ki,hogy nem lesz több babánk.így kissé irigykedve nézem a kismamákat.emellett pedig imádom a fiam és el sem tudnám képzelni,hogy ő ne legyen.
2010. szept. 21. 19:40
Kapcsolódó kérdések: