Ha pénteken lett vége a menstruációmnak és szombaton és vasárnap is bennem ment el a barátom akkor mekkora az esélye a terhességnek?
Vegyek eseményutánit?
L/18
terhes vagy.
nem mellesleg hülye is.
Van rá esély, hogy terhes vagy, bár kicsi, de valóban védekezz legközelebb. Általában a jó időben történő szeretkezéseknek (ha mindkét fél egészséges), kb. 30%-a sikeres. A menstruációt követően kisebb az esélye, de gondolj bele, hogy kb. egy héttel vagy a ciklusod kezdete után, ha van egy korai (pl. 10. napon történő) peteérésed, akkor a spermiumok simán megtermékenyíthetik, hiszen addig vígan életképesek maradnak odabent.
Biztosabb az eseményutáni, de ez nem jó huzamos ideig, úgyhogy ha azt kérsz, írass fel egy fogamzásgátlót is.
Szia!Nem vagyunk egyformák, de én 5 éve védekezek így, és nem lettem terhes.Persze nálunk nem lenne gond a baba,ha jönne se.Az első 2-3 évben gond lett volna, felelőtlen voltam, de nem jött a baba, szerencsére.
Hát szerintem ne vegyél eseményutánit, nagyon felbolygatja a hormonjaidat, ciklusodat.Kicsi az esély nagyon a teherbeesésre.Sok szerencsét!
Kizárt hogy terhes lennél.Ha pénteken múlt el és sz-v sexeltetek védekezés nélkül akkor esély sincs rá!!!!!
Üdv.egy ápolónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!