Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete (április 3) bevettem az escapelle 72 órás esemény utáni gyógyszert. A menstruációmnak április 1-én volt vége. Erre megjött ápr.10-én. Most ez mi? Gyógyszer miatt van? Félek. :/ Nem tom, h mi lehet ez.
Köszönöm az értelmes választ!(2.)
Akkor nincs miért aggódnom?!
a szép az hogy a csajok jelentős része nem vágja ezeknek a mérgeknek a működését azaz hogy olyan adag hormont küld be vele hogy a szervezete évek múlva is emlékezni fog rá, és mintha nekem anno középsulis biosztanár valami olyan egetverő baromságot hadovált volna hogy a hormonrendszernek valami köze van a szervezet (életfolyamatok, szaporodás, különféle anyagok termelése fejlődés,stb) irányításához szóval ha beveszed ne csodálkozz hogy szétcsap totál mert olyan erős hogy elnyomja a terhesség indulásakor felszabaduló hormonokat és azok hatását... am ha a nemi hormonok elb'szódására akarok szép példát mutatni ott van justin bieber, az sem kapta meg a fejlődés folytatásához szükséges dózist most meg se nem fiu se nem lány
ja és még valami:
HA BEVESZEL VALAMI GYÓGYSZERT !!!!BÁRMIT!!!! ELSŐ KÖRBEN (még beszedés előtt) EL KELL OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓ LAPOT.
utolsó vagyok, lemaradt:
le van írva, miket okozhat, mire jó,hogyan hat. haszns és a legtöbb bogyónál érdekes olvasmány. ha tudná a nép hogy pl a c vitamin gyomorfekélyt a mesterséges változata meg vegyes rákokat okozhat nem zabálná úgy... szóval a gyógyszeripar gonosz és veszélyes mérgeket árul, legalább tudd mit küldesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!