Szerintetek gáz ha csak ennyit adtam a dokinak megbeszélt tarifa helyett? Többi lent!
Szia!
Nem hiszem, hogy szólna érte! Egyetértek az előzőkkel, én sem biztos, h adtam volna neki a végén, ha csak úgy elmegy! Pont azért kapja a pénzt, h ott legyen!!!! És ő ugye nem volt ott! Egyáltalán ne érezd magad kellemetlenül, akinek így kell éreznie az az orvos!
Én sem adtam volna egy forintot sem. Gondolj csak bele: 2x 1-2 másodpercért kifizettél 50 ezret? Jó kis bér..
Én nem hogy nem adtam volna neki, hanem még meg is jegyeztem volna, hogy nem azért lett felfogadva, hogy ne legyen ott. Tudta, hogy szülni fogsz, nem azt mondom, hogy egész nap dekkoljon melletted, de a minimum, hogy megvizsgál párszor, és követi az eseményeket.. Gondolom nem egyik percről a másikra tágultál ki, ha egész nap bent voltál, nem szabadott volna már elmennie mikor közeledett a szülés. Gondolom pár szülésben volt már része, tehát tudhatja, hogy kb. átlagosan 1-1,5 óra alatt tágul 1 cm-t a méhszáj, tehát mikor már annyira tágulsz, nem megyek el sehová. Vagy nem fogadom el a pénzt.
Ha már egyszer van pofája, hogy kijelenti, 80 ezer a minimum, akkor legyen pofája elvinni a balhét is. Én tuti hisztiznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!