Szerintetek gáz ha csak ennyit adtam a dokinak megbeszélt
tarifa helyett? Többi lent!
Figyelt kérdés
Volt fogadott dokim. 10 ezer volt egy alkalom amikor terhesgondozásra jártam. 8* voltam nála. Azt mondta a szülés 80 ezer, vagy ettől több, kinek mekkora a pénztárcája. A gond csak ott kezdődik, hogy kora reggeltől amikor elkezdődtek a fájásaim, egész a szülésig ami estig húzódott kétszer láttam egy két másodperc erejéig. Aztán sikeresen lekéste a szülést ugyanis elment a kórházból. Végig a szülésznő volt velem aki ügyeletes volt. Másnap jött a doki a pénzért de csak 50 ezret kapott hisz nem csinált semmit. Egyébként a kilenc hónap alatt nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját,nem tudom mi történt pont a finisben?! Szerintetek fog szólni vmit 6 hetes kontrollon, hogy nem kapta meg a megbeszélt összeget vagy vágja , hogy miért kapott kevesebbet?
habár én ala pénz ellenes vagyok és ahogy te is szépen megszültél ügyeletesnél és mivel nem kellett neki semmi plusszt csinálni ezért még 50-t sem érdemelt.
akkor kell egy orvosnak fizetni ha az bemegy a munkaidején kívül hozzád csak miattad és ott van veled. ha ezt nem teszi akkor felesleges egy fillért is fizetni neki.
2012. jan. 31. 13:22
2/19 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint 50000-el többet fizettél neki a kelleténél.
Egy szava sem lehet.
Ha pedig lesz, akkor mondd meg neki, hogy arra számítottál, a megbeszélt tarifáért melletted lesz, úgyhogy azok után, ahogy alakult, Te ennyit gondoltál adni.
2012. jan. 31. 13:23
3/19 anonim válasza:
nekem nem volt fogadott dokim,Egy vasamba se került a terhes gondozás,se a szülés.Nagyon lelki ismeretes volt a doki aki levezette a szülést,sajnos a végén még 1 csatlakozott mert gond volt(nem volt fájás---elmúlott,alig volt szívhang.)Mi a 2 szülésznőnek 1-1bonbont és a 2 orvosnak 1- 1üveg bort vettünk .Nagyon örültek neki!!!
2012. jan. 31. 13:28
4/19 anonim válasza:
ennyit se kellett volna hogy adjál...írod, hogy a terhesség alatta lelkiismeretes volt.Ezért meg is kapta a pénzét.
A szülésen viszont nem volt ott, ennyi erővel adhattad volna a szülésznőnek is,aki végig veled volt.
Nem bántani akarlak, csak kivagyok a sok pofátlan dokitól...
2012. jan. 31. 13:37
5/19 anonim válasza:
Szerintem se kellett volna adni neki egy fillért se. Ezért vagyok én a fogadott orvos ellen. Nekem csak szűlésznőm volt aki szabi alatt jött be, 10 ezret kapott. császárom volt komplikáció miatt mégsem adtam az orvosnak aki műtött pénzt,mert nem érdemelte meg. Adni akartam neki mert a műtét után kedves volt megkeresett stb, de amiért nem adtam oda azonnal a pénzt rám se nézett többet. Ezért csak az osztályos orvos kapott aki napjában többször is bejött megnézni, hogy vagyok és nagyon odafigyelt rám. Ő is csak 5 ezret kapott mégis odafigyelést kaptam. Nem mindig az számít, hogy ki mennyi pézt kap. Amúgy meg nem fontos neked 6 hetes kontrollra ahhoz az orvoshoz visszamenni. Bárki megvizsgálhat!
2012. jan. 31. 13:38
6/19 anonim válasza:
Nekem van fogadott dokim, de ha nem lesz ott szüléskor egy forintot sem fog kapni.
2012. jan. 31. 14:14
7/19 anonim válasza:
Egyetlen fillért sem adtam volna.
2012. jan. 31. 14:25
8/19 anonim válasza:
Egyébként adjon számlát, akkor majd jogosan kérheti az 50 ezer forintot...
2012. jan. 31. 14:26
9/19 anonim válasza:
Egy vasat se adtam volna,amúgy is pofátlan hogy meg merte mondani mennyit kér.6 hetesre se mennék hozzá,sőt soha többet.Ha mégis és kéri én jól beválaszolnék neki,és visszakérném az 50ezret.Felháborít némelyik orvosnak nevezett doki viselkedése elpofátlanodtak.
2012. jan. 31. 14:36
10/19 anonim válasza:
Így tényleg sokat adtál...De megkérdezhetem,hogy hol szültél? Vagy esetleg kinél (kellett volna)? Csak mert a tarifák ugyanazok,mint az enyémnél:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!