Pécsett kinél szültél és milyen élménnyel?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 00:46
1/3 Marilyn88 válasza:
Nekem dr. Világi Szabolcs volt a fogadott orvosom. Viszont nem nála szültem, mert nem ért be a kòrházba időben. Dr. Papp Szilárdnál szültem. Nagyon kedves volt és komplikáciò nélkül szültem meg a fiam. Korababa volt, és nagyon féltem, de mindig jött, elmondta, h mi van a fiammal annak ellenére, h tudta, h van saját orvosom. Rajta kívül senki nem tàjékoztatott. Sokat segített az első néhány nehéz napot tùlélni. Nagyon hálás vagyok neki. Nagyon tudom ajánlani mert lelkiismeretes és jò orvos. Sokat köszönhetünk neki.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom, így többen is vizsgáltak. A vajúdás alatt dr. Mátrai Gábor volt bent, ő szúrta az epidurált is, nagyon kedves, figyelmes volt, mindent elmagyarázott, időt szánt rám. A kitolásnál dr. Farkas Bálint és Sárkány Ágnes volt bent, akiket szintén csak dicsérni tudok. Szülés után a doktornő varrt össze, nagyon ügyes volt. Nekem csupa pozitív élményem van az ügyeletes orvosokkal kapcsolatban.
3/3 anonim válasza:
Már nem mostani kérdés de elmondom, hátha segítek.
Dr. Várnagy Ákosnál szültem, ő volt a fogadott dokim. Végig mellettem volt az 5 óra és 15 perc alatt, poénokkal próbált segíteni ami őszintén nagyon jól esett, rengetegszer megdicsért, ami rengeteg erőt adott.:)
Nagyon hálás vagyok neki a szülés alatti segítőkészségéért, a terhesség alatti lelkiismeretes munkájáért.
Bármikor bármi bajommal elérhettem, mindig segített is bármi volt és csak 3 napot húztam rá nem 1,5 hetet, mint ahogy kellett volna.(elment a nyákdugóm, már túlhordás miatt a kórházba feküdtem,2 ujjnyira nyitva voltam ő meg rásegített oxitocinnal:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!