Pécsett szeretnék szülni, legkésőbb hányadik héten keressek orvost?
2 dokit is tudok ajánlani:
- dr. Panka Tibor (uránvárosi sztk-ban van rendelése szinte minden nap és magánrendelése is van): kedves, udvarias doki. Ő az, aki az 1. babával már nem tudott vállalni, de pár évvel korábban hozzá jártam. Ő tisztességes volt, megmondta, hogy pont a szülésem időszakában szabadságon lesz, ezért nem vállal. Úgy nem akarta, hogy járogatok hozzá x hétig, de szülésre nem tud bejönni.
- dr. Vízer Miklós (magánrendelése nagyon- nagyon drága, viszont rendszeresen ő ultrahangoz a klinikán) nagyon jó ultrahangos. Rengeteg betege van, szerintem felkapott lett. Az 1. gyerkőc a fenti okok miatt nála született, és mivel meg voltam vele elégedve, ezért a 2.-al is rögtön hozzá kezdtem járni. De tényleg nem olcsó, azt vedd számításba. (Mi bevállaltuk, mert ismeri a kórtörténetem már, és megbízom benne.)
Szia!
Én a dr.Panka Tibort ajánlanám.
6 hete szültem nála és 8 hetes pocakos voltam mikor elkezdtem hozzá járni magánrendelésre.sztk-ban nem vállalhat el ha nem az ő körzetébe tartozol.Nagyon rendes doki,én teljes mértékben meg voltam elégedve vele. Ha valamiért nem értem oda a rendelésre a megbeszélt időpontban,akkor a lehető legkorábbra kaptam másikat.Szülés után minden nap bejött hozzám a gyerekágyas osztályra is.Jövő 7en megyek hozzá ismét a 6 hetes kontrollra:)
ma 13:00-nak.
én az sztk-ba mentem hozzá és akkor mondta hogy 2011.január 1-től nem vállalhatja el azt aki nem a körzetéhez tartozik.
Így kezdtem el a magámrendelésére járni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!