Akinek későn fordult be a babája, hányadik héten történt? Legkésőbb meddig tud még befordulni? Lehet érezni? Ha igen, milyen volt?
Szia!
Az én babám 34.héten fordult be. Nem fájt, csak baromi kellemetlen volt, vagy 2 óra hosszat tartott. Közben keményedett a hasam is. Az elején kicsit megijedtem, de mivel másnap mentünk orvoshoz, nem aggódtam túl. Ő mondta, hogy befordult a baba.
Én hallottam olyat is, hogy valakinek vajúdás alatt fordult be a baba, bár az ritka.
Bár nem későn, 31. héten fordult be a baba. Két nap alatt sikerült neki, mert első nap keresztbe fordult és kifáradt. Következő napon sikerült neki.
Baromira fájt, mert nagy baba volt, és amikor keresztbe befeszült hát azt hittem oldalt akar kibújni :)
Mindenesetre nem sokat aludtunk, Ő nyűglődött én meg szenvedtem. :) Jó hosszú is volt, szegény elég szűkösen lehetett a pociban.
Szia!
Nekem a 37.héten fordult meg lábtartásos volt. A világon semmi extra mozgást nem érzékeltem,pedig 2.terhességem volt.
Babám nem volt túl nagy 3000gr.-al született a 39.héten.
Orvosommal beszélgettem a témárol,ő azt mondta,hogy ha a baba nem fordul irányba,annak oka van,pl.rövid köldökzsinor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!