Pécsett a klinikán lévő külön szobába h lehet bekerülni? Külön dija van csak és ennyi?
mikor a fiam szültem láttam h van fent 2 provát szoba szépen berendezve,külön hűtővel s talán fürdővel is de ez nem biztos...
üres volt mikor bent voltam az osztályon. hogy lehet oda bekerülni? csak egy napidijat kell fizetni s ennyi v ennél több kell? tudna valaki segiteni? köszi
én tavaj májusban szültem ott....s egy közös fürdő volt a gyerekágyon tudtommal....ezek a szobák közvetlen a társalgó mellett vannak, ahol enni és vendéketet fogadni szoktak az anyukák. fa berendezés van benne ahogy láttam.
s sokkal jobb lenne ott, mert nyugi van, talán többet lehet pihenni,mert a szobában ahol én voltam s végre pihenhettünk volna tuti felsirt vagy 2 baba még:) gondoltam most inkább fizetek akármennyit arra a 2-3napra csak külön legyünk a picimmel.
én is az édesanyák utján szültem..hát ez érdekes,mintha 2 külön helyen lettünk volna:)))
én a leges leghátsó korteremben voltam, császáros voltam.
láttam igen 4ágyasokat,ahol én voltam az spec 3ágyas volt,mellettünk egy 2ágyas, aztán a babamegörző mellett(ugyan csak belestem nem mentem be) szerintem 6ágyas volt..én közös fürdőt használtam,mert nekünk külön nem volt. a szobákkal szembeni oldalon ...
mindegy, a lényeg a lényeg, külön szobát szeretnék ha megoldható, mert én is hulla voltam s ugy jöttem haza min egy zombi a kicsivel...:)jó lenne elkerülni legközelebb.majd beszélek a dokimmal h ő mit tud a dologrol, segitesen bekerülni ha kell:))
Én is csak ámulok és bámulok. Én a 6 ágyasban voltam a csecsemős szoba mellett, császár után. Mit nem adtam volna egy közeli, kultúrált fürdőért! Nem is tudtam, hogy a többiben van. Még csodálkoztam is, hogy nincs tülekedés a WC-nél, fürdőnél, de akkor ezért.
Ráadásul abban a szobában a gyereksírástól sem lehetett pihenni, mert a falban még ott voltak a fakkok amiben régen áttolták a babákat, ott minden áthallatszott.
De ez jó hír, remélem most fürdős szobába kerülök.
36 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!