Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsett a klinikán lévő külön...

Pécsett a klinikán lévő külön szobába h lehet bekerülni? Külön dija van csak és ennyi?

Figyelt kérdés

mikor a fiam szültem láttam h van fent 2 provát szoba szépen berendezve,külön hűtővel s talán fürdővel is de ez nem biztos...

üres volt mikor bent voltam az osztályon. hogy lehet oda bekerülni? csak egy napidijat kell fizetni s ennyi v ennél több kell? tudna valaki segiteni? köszi

2011. júl. 4. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, szólni kell előre, hogy szeretnéd. Mármint kb.-ra meg kell mondani, hogy mikorra vagy kiírva, és ha épp szabad a szoba, akkor megkapod, de persze fizetni kell érte. Azt nem tudom, hogy mennyit.
2011. júl. 4. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Pontosan hol láttad ezeket a szobákat? Mert én tavaly szültem ott, és sehol nem láttam ilyesmit, egyébként szinte mindegyik gyerekágyas szobához van fürdő is most már.
2011. júl. 4. 21:10
 3/14 A kérdező kommentje:

én tavaj májusban szültem ott....s egy közös fürdő volt a gyerekágyon tudtommal....ezek a szobák közvetlen a társalgó mellett vannak, ahol enni és vendéketet fogadni szoktak az anyukák. fa berendezés van benne ahogy láttam.

s sokkal jobb lenne ott, mert nyugi van, talán többet lehet pihenni,mert a szobában ahol én voltam s végre pihenhettünk volna tuti felsirt vagy 2 baba még:) gondoltam most inkább fizetek akármennyit arra a 2-3napra csak külön legyünk a picimmel.

2011. júl. 4. 21:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én tavaly júniusban szültem ott, a mi szobánkban volt fürdő, egyébként teljesen igazad van. Semmit nem tudtam pihenni, valamelyik baba mindig felsírt. A három nap után remegtem a fáradságtól és be is lázasodtam.
2011. júl. 4. 21:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, közben beugrott, hogy te valószínűleg a Megyeire gondolsz, én meg az Édesanyák útján szültem. Ott négy ágyas szobák vannak, és mindnek van külön fürdője, vécéje. Engem nem zavart a többi baba, valahogy csak a sajátom hangjára ébredtem fel, és ahogy elnéztem, a szobatársaim is :)
2011. júl. 4. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:
A Megyeibe már sajnos nem lehet szülni, összevonták a kettőt. Csak az Édesanyák útjai maradt.
2011. júl. 4. 21:25
 7/14 A kérdező kommentje:

én is az édesanyák utján szültem..hát ez érdekes,mintha 2 külön helyen lettünk volna:)))

én a leges leghátsó korteremben voltam, császáros voltam.

láttam igen 4ágyasokat,ahol én voltam az spec 3ágyas volt,mellettünk egy 2ágyas, aztán a babamegörző mellett(ugyan csak belestem nem mentem be) szerintem 6ágyas volt..én közös fürdőt használtam,mert nekünk külön nem volt. a szobákkal szembeni oldalon ...

mindegy, a lényeg a lényeg, külön szobát szeretnék ha megoldható, mert én is hulla voltam s ugy jöttem haza min egy zombi a kicsivel...:)jó lenne elkerülni legközelebb.majd beszélek a dokimmal h ő mit tud a dologrol, segitesen bekerülni ha kell:))

2011. júl. 4. 22:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia én ugyan Pesten szültem, de gondolom hasonló módon lehet bekerülni nálatok is. Nálunk egy kétágyas meg egy egyágyas volt. A kétágyas 7 ezer/nap az egy ágyas meg 14ezer. Előre megkérdeztük, hogy hogy működik ez, azt mondták mikor bekerülök szülni szóljak, de ha van magánorvosom vagy szülésznőm ők könnyebben elintézik. Nekem nem volt egyik sem, de szabad volt a szoba, illetve volt egy szobatársam ( egyedül nem akartam lenni, mert ha valami történik nem biztos, hogy meg tudom nyomni a gombot, bár az egyágyasban apa is ott aludhat csak ő dolgozott ugye) szóval mikor még lazák voltak a fájásaim szóltunk, hogy kéne, azt mondták oké. Mikor mentem haza akkor számlázták ki. Szerintem nagyon megéri, nekem így sokkal jobb volt.
2011. júl. 4. 23:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak ámulok és bámulok. Én a 6 ágyasban voltam a csecsemős szoba mellett, császár után. Mit nem adtam volna egy közeli, kultúrált fürdőért! Nem is tudtam, hogy a többiben van. Még csodálkoztam is, hogy nincs tülekedés a WC-nél, fürdőnél, de akkor ezért.

Ráadásul abban a szobában a gyereksírástól sem lehetett pihenni, mert a falban még ott voltak a fakkok amiben régen áttolták a babákat, ott minden áthallatszott.

De ez jó hír, remélem most fürdős szobába kerülök.

36 hetes

2011. júl. 5. 09:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Jé, én meg azt nem tudtam, hogy nem csak ilyen 4 ágyas szobák vannak... nem is láttam, hogy van közös fürdő, igaz, nem is nagyon kerestem :) Azt hittem, egyforma az összes szoba. Akkor ezek szerint nekem mázlim volt. Igaz, októberben lesz 4 éve, hogy én utoljára ott jártam, de nem hallottam róla, hogy túl sok változás történt volna a gyerekágyas osztályon.
2011. júl. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!