Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsett a klinikán lévő külön...

Pécsett a klinikán lévő külön szobába h lehet bekerülni? Külön dija van csak és ennyi?

Figyelt kérdés

mikor a fiam szültem láttam h van fent 2 provát szoba szépen berendezve,külön hűtővel s talán fürdővel is de ez nem biztos...

üres volt mikor bent voltam az osztályon. hogy lehet oda bekerülni? csak egy napidijat kell fizetni s ennyi v ennél több kell? tudna valaki segiteni? köszi

2011. júl. 4. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én februárban szültem Pécsen. Én is rákérdeztem a szülésznőmnél az egyágyas szobára, de azt mondta, hogy az csak a "fő doki" betegeinek jár, nem lehet napidíjjal, vagy máshogy bekerülni. Ez van.

Viszont én is 4 ágyas fürdőszobás szobában voltam, és engem személy szerint nem zavart a többi baba, csak a kisfiam sírására ébredtem fel.

2011. júl. 5. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
6 ágyas vagyok. Engem sem a szobában lévő többi baba zavart, hanem a szomszéd szobából áthallatszó sírás, az volt a csecsemős szoba, mindig sírt egy baba mert teltház volt. Két baba jutott egy fakkba.
2011. júl. 5. 23:39
 13/14 A kérdező kommentje:

óóóó....hát én nem a profhoz járok, hanem a Hánzli főorvos a dokim....de akkor igy is buktam a nyugit:)

hát majd azért rákérdezek...minegy...azt a 3-4napot majd kibirjuk amit bent kell lenni.:) engem sajnos zavart a többi babóca sirása, én nem tudam pihizni...amugy sem vagyok egy jó alvó..na mindegy, ez a legkevesebb:)

2011. júl. 6. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Jaj, a Hánzli jófej :)

Tőle esetleg kérdezd meg, hogy a gyerekágyas osztályon hogy megy az elhelyezés, bár persze ez nem kimondottan az ő hatásköre, de simán meg lehet tőle kérdezni, hogy esetleg arról van-e valami infója, hogy hogyan lehetne az egyágyasba bekerülni, ha épp szabad a szoba, vagy hogy legalább olyan szobába, aminek van saját fürdője, az is több, mint a semmi (és azokért még fizetni sem kell, nem tudom min múlik, hogy kit raknak a négyesekbe és kit nem).

Érdekes amúgy, nekem a szülész mondta, hogy melyik szobába pakoljanak, pedig nem is fogadott volt, csak ügyeletes, ráadásul asszem még csak rezidens volt. Én akkor nem tudtam, mi ennek a jelentősége, azt hittem, minden szoba egyforma, de ezek szerint (ezzel is) rendes volt, hogy jobb szobába rakatott.

2011. júl. 6. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!