Miért érzem "megalázónak" a szülést?
Még csak 20. évem elejét taposom,lehet,hogy éppen ezért érzem megalázónak(nem is megalázónak,hanem olyan lealacsonyítónak vagy nem tudom,hogyan fogalmazzak.)Olyan védtelennek és gyengének érezném magamat,ha terhes lennék.
Másrészt nem tudom magamat elképzelni,hogy otthon üljek egész nap a gyerek mellett meg a babakocsiban tologassam.. Aztán a testem teljesen megváltozik és nem jó irányba. A rengeteg fájdalom szülés közben.. Tényleg megéri?
Szeretem a babákat,olyan aranyosak meg minden,de saját gyerekemet nem tudnám elképzelni..
Lehet,hogy majd megváltoznak a gondolataim ezzel kapcsolatban,tényleg fiatal vagyok még.
Ti nem gondoltatok hasonlókat,hogy nektek nem kell gyerek?
Köszi a válaszokat
"A párom 8 hónapos terhes.Ennyire szép még soha nem volt.Kisimult az arca,eltüntek a pattanásai.Megnőtt a melle,szép formásak.Nem igaz,hogy leamortizálodik a nők teste a terhesség alatt és a szülés után.
Lehetőleg sportolni kell gyermekvállalás elött ès módjával terhesség alatt is.Könnyebb lesz a szülés,ha fitt vagy.Szedni kell vitaminokat és egészségesen kell táplálkozni,hogy a gyerköc is megfelelően fejlődjön.Kenni kell a hasat speckó olajos krémmel,hogy ne legyen csíkos és a mell sem fog feltétlenül lógni szoptatás után(erre is van praktika)
Sokan szebbek lesznek szülés után mint elötte voltak.
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad."
Könyörgöm, ha a mondókád elején el akarod hitetni, hogy férfi vagy, akkor később ne kezd női módra szépségtippeket adni, mert így hamar lebuksz...
Ha csak ilyen dolgokról hallasz, hogy a szülés fájdalmas és mennyi mindenrõl le kell mondanod és a bársony bõr megváltozik stb. En 2 gyermeket szültem, hamar vissza nyertem az alakomat, mert utána kitartóan megcsináltam a hasizom gyakorlatot és a terhesség alatt is nem ettem 2 helyett és szép egészséges gyermekeim születtek.A sexuális életünk még teljesebb lett.Inkább a fáradtság a hajtás és megélhetés miatt csökkenhet a párok között a sexuális vágy.
Ne rögzits ilyesmit az agyba, mert utána nehéz lesz kimásznod belõle, természetesen vannak lányok, nõk akik nem igénylik, hogy családjuk legyen, ezt mindenki tiszteletben tartja.
És hány centi hozzá? 160? :S Attól, hogy nem piszkafa, nem jelenti, hogy meghízott. Az én anyám 167 centi és két gyerek után 56 kiló és majd' megszakad magára szedjen pár kilót. Meglátszik rajta a szülés és nem úgy néz ki, mint 20 évesen, talán mert már 45. Ettől függetlenül minden második ember 35-nek nézi és ki van akadva, hogy majdnem 20 meg 10 éves (most kerekítettem, 19 és 11) gyerekei vannak, mert egy karon ülő babát meg egy óvodást képzelnek mellé. 8 éves voltam, amikor a húgom született, 13, amikor az unokatestvérem, NEM filmekből tudom, hogy néz ki egy terhes nő. Nem rég voltam a nőgyógyászati klinikán és láttam jó pár terhes nőt. Bájosak, szépek, kedvesek, tündériek. És egyetértek azzal, hogy evolúciósan és genetikailag is az a nő lényege, hogy gyermeke szülessen. És én szeretnék gyereket. És után lefogyhatsz, erre is megvannak a modern technikák, ahogy a jövőbeni apuka említette. Szerintem továbbra is gyönyörű dolog a gyerek és a szülés.
19/L
Én 20 évesen szültem.60 kiló voltam,és most 20 év után még mindig 60 kiló vagyok.Imádtam terhesnek lenni,olyan szépnek láttam,és láttak engem.
" A rengeteg fájdalom szülés közben." Én is a fájdalomtól féltem a legjobban,mert a fájdalomküszöböm a béka feneke alatt van.Mégis 12 perc után,gyorsan és enyhe fájdalommal szültem.Az enyhe fájdalom olyan mint amikor megjön a menstruáció,és görcsöl a hasam.
Nekem a testem annyiban változott,hogy sokkal nőiesebb lett az alakom.Van szép csípőm,szép mellem..nem olyan egybe farönk..
" nem tudom magamat elképzelni,hogy otthon üljek egész nap a gyerek mellett meg a babakocsiban tologassam."
ÓÓÓÓ bárcsak ennyiről szólna az egész--De nem.Hónapokig tartó éjszakai műszakról,állandó délelőttős melókról szól az egész.
Egyszerre vagy óvónő,doktornő,takarítónő,szakács,cukrász,testőr,varrónő,építész (el se hiszed mennyi várat,homokbuckát kell majd szépen megépíteni.)
Az anyaság erről szól,és nem arról hogy otthon ülök,és sétálok tologatva a babakocsit..
Hogy mindez megéri??
IGEN! Ma 20 éves a fiam.Látom,hogy nem voltam rossza anya,mert méltó,tisztességes ember lett a fiamból.Látom ma is mosolyát,és azt,hogy eddig mennyi sikereket ért el..Látom,hogy szerelmes,hogy boldog,hogy huncut,hogy harcias..Idővel(legalábbis remélem) hogy látni fogom az unkáimban is azt amit a fiamban látok..
40/N
Egyesek elképesztően értetlenek.
Van, aki nem hízik terhesség alatt, de van, aki rengeteget.
Barátnőm 50 kg volt, gyönyörű szép, most rettenetesen néz ki, reméli, hogy szülés után le tud fogyni.
Szóval sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy ne hízzon.
Ilyet én is akarok! Mindjárt szétolvadok ettől a választól :)) Na, ugye, hogy megéri! :)))
19/l
81%
Boldog Születésnapot a fiadnak :)
De azért azt is vegyük figyelembe,hogy nem mindegy,hogy milyen munkakörből szakítanak ki téged.. Mert,ha pl. asszisztens vagy akkor annyira nem nagy változás otthon lenni,de én pl. katona leszek..és elég érdekes lesz anyának lenni.
Azért ez nem semmi.Pár perce írtam,és már le is lettem pontozva..Vajon mi rosszat írtam??
Azt kellett volna írni,hogy igazad van kérdező.Minden nő ronda lesz terhesen és utána is? Minden nő dagadt disznó lesz mert szülni mert??
Mégis mit kellene írni,hogy annak az idétlennek akinek az ujja pontoz lefelé,megálljon..???
(81%-os vagyok,ezt is lehet pontozni,és remélem ez az egyetlen öröme van az illetőnek az életében)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!