Sírtatok amikor előszö megláttátok a babátokat? És mit mondtatok neki? Vagy úgy egyáltalán mondtatok valamit?
Elsőnél nem (hosszú vajúdás volt hosszú kitolással életkedvem se volt kb.) . Viszont annyit mondtam hogy jé de érdekes nem hasonlít senkire:DD Ezt a férjem azóta is emlegeti (egyébként meg azóta kiköpött rám hasonlít a kisfiam:))
Második harmadiknál igen, sírtam mint a záporeső (egyébként meg azóta is sokkal inkább tudok sírni örömömben is régen nem értettem hogy lehet az örömtől sírni) és azt hajtogattam hogy hát szia, de szép vagy , de nagy vagy :DD (4400 és 4300 grammosak voltak).
Első kisfiamnál nagyon hosszú volt a vajúdás. 50-re esett a pulzusa, nagyon volt a félelem. Amikor kibújt akkor a megkönnyebüléstől sírtuk a férjemmel, hogy nincs baja. Amikor a hasamra tették még a köldökzsinórral akkor azt mondtam Neki, hogy pont ilyen kisfiúra vágytam :)
A második kisfiam egy óra alatt született meg, én nem sírtam, a férjem újra :) Azt mondtam Neki, hogy szia Drága kisvonatom (gyorsan érkezett a 36. héten)
A harmadik baba szintén hosszú, oxitocinos szülés volt. Amikor kibújt, annak örültem, hogy a doki már nincs könyékig bennem :( A férjem természetesen sírt :)
NAgyon sajnálom, de nem emlékszem arra, hogy mit modtam Neki. Nagyon kemény volt az utolsó 20 perc, nem is tudtam magamról :( A férjemtől próbáltam összeszedni a dolgokat, de Ő meg az aggodalom miatt nem volt képben...
Fent az osztályon már képben voltam, akkor már be sem állt a szám. Volt Ő akkor édes drágám, kicsikém, szerelmem,kincsem :) Minden!
Már tervben a 4. baba. :)
én annyit mondtam hogy :
szia baba,meg sokat tüsszentett,mondtam neki hogy : kuc,kuc
nem sírtam amúgy .. csak remegtem.
mindháromszor folytak a könnyeim. Elsőnél nagyon elfáradtam a kitolásnál így mikor rám rakták a kis csúszós testet, azt mondogattam, hogy csúszik, csúszik, el fogom ejteni.... De a doki "rámpiritott" hogy dehogyis ejti el - anyuka!!!! Elször hívtak anyukának! Jaj- sírok! :( :)
Másodiknál azt mondogattam, hogy úúúúú de kicsi, nagyon kicsi- tesó sokkal nagyobb volt- (tényleg több mint 1kg-mal kisebb volt, mint a nagytesó)
Harmadinál meg azt, hogy jé kopasz, nincs haja- Pedig nagyon is volt neki, csak szőke hajú volt és az először nem látszódott a magzatmáz alól. KÉsőbb, mikor lefürdették, megszáradta a haja- akkor meg napokig nem tértem magamhoz, hogy hogy lett szőke a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!