Sírtatok amikor előszö megláttátok a babátokat? És mit mondtatok neki? Vagy úgy egyáltalán mondtatok valamit?
Mi köszönjük ezt a klassz kérdést!! Én is sírtam amikor vissza gondoltam,sőt a többiekén is!
Nagyon szép és könnyű napot kívánok neked holnapra és nagyon szépet mondj a babádnak!!
Irigyellek ám! ;)
:)
Hát én azt találtam mondani, a férjemnek, hogy: Látod, hogy macska? Ugyanis éppen úgy nyávogott, mint egy kiscica!
Ennek az az előzménye, hogy a terhesség folyamán sokszor álmodtam, hogy macskát szülök... :)
Bocsi az offért, de ez kikívánkozik :) Először is gratulálok mindannyiótoknak a babákhoz, és kedves kérdező, neked könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
Nagyon sok helyen olvastam, hogy az apuka sírt, mikor meglátta a babát. Én ezen sírtam el magam. Ugyan még messze vagyok attól, hogy szüljek /most érettségizek csak/, de nagyon sokat beszéltünk a barátommal róla, hogy mikor szeretnénk babát. Tudom, hogy ő is szeretne 4-5éven belül, és imádja a gyerekeket meg minden. Sírni is láttam már, de nem tudom elképzelni, hogy elsírná magát. Annyira megható lenne, ahogy így elképzelem, megint bőgök :D Szóval lányok, nagyon irigyellek benneteket, hogy ott vannak a gyönyörű gyerkőceitek és még egy ilyen plusz csoda is "járt" mellé :)
Bocsi, még1x
Majd írj,hogy hogy alakult az a bizonyos első mondat!!
Jó babázást!!
Nem sírtam, pedig azt hittem, hogy fogok. Párom sem sírt, pedig azt hittem, hogy ő is fog. Viszont anyukám többször elsírta magát :) Később én is többször sírtam amikor ránéztem és elöntött a boldogság.
Sajnos arra nem emlékszem, hogy mit mondtam először neki :(
Nem sírtam és férjem sem csak néztük egymást mint két lüke. Aztán férjemnek odaadták a kislányunkat ő meg úgy vigyorgott el sem lehet mondani, azt az örömöt amit akkor láttam rajta.
Mikor elsőnek megláttam a lábomnál a lányunkat, a köldökzsinorra azt hittem a kukija :) és első gondolatom. Ez meg fiú!
A második olyan rutinos volt minden, szinte nem is emlékszem rá, de viszonylag nagy barna haja volt a mi szőke családunkra nem jellemző.
Akkor első gondolatom: Ez meg barna :).
A vicc tényleg így EZ... :):) még most is röhögök magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!