Tényleg nem engednek haza a kórházból, ha nincs hordozónk?
Szia!
En Kanadaba elek es itt tenyleg nem engednek haza ha nincs hordozonk.
De h otthon mi van azt nem tudom.Ha most meg nem hamarosan ott is szigoritani fogjak szerintem.
36 hetes
Ha azt mondod, hogy közel laksz, akkor vigye a férjed a babucit, te pedig menj taxival. Vagy úgy sem jó nekik?
Remélem találsz valakit aki kölcsönad egy mózeskosarat legalább. Mi is kölcsön fogunk egyet kapni, mert mi sem akarunk venni semmit egyenlőre annyira nincs pénz. :( Én Debrecenben szülök, nem tudom , hogy itt van-e ilyen.
Utolsó előtti válaszoló vagyok.
Már csak azért is kérdeztem hol fog szülni mert szívesen odaadtam volna neki a hordozót ha közzel vagyunk.
Nem értem a lepontozást!
Köszi a sok választ! Nyilván nekem is a baba egészsége az első. Mivel nincs kocsink, nem is volt, így nem tudtam, hogy milyen szabályok vonatkoznak a hordozókra. Úgy tűnik, hogy lesz egy kölcsön hordozó arra a kis időre.
ui1: Ja, és Kecskeméti szülés lesz majd...
ui2: egyik ismerősöm -mint kiderült- Ceglédről Nagykőrösre kocsival vitte a bébit, és csak egy pólyában volt anyuka kezében...persze nem akarom követni a példájukat!
Üdv!
Utolsó vagyok!
Örülök hogy sikerült megoldani, én Pest megyében lakom, gondoltam elviszem neked ha itt szülsz valahol közzel, ezért kérdeztem.
Sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!