Tényleg nem engednek haza a kórházból, ha nincs hordozónk?
Szia!
Nekünk semmi ilyet nem mondtak.
Taxit gyereküléssel kérjétek, bár abban nem vagyok biztos, hogy a taxiban kötelező-e, de én mondjuk be nem tenném anélkül az autóba a gyerekemet.
Ha pedig más nem, akkor kérjetek kölcsön vagy béreljetek egy napra.
A kórházban tényleg nem foglalkoznak vele, viszont autóban kötelező, akkor is, ha taxival mentek haza. Szerintem, ha taxit hívtok, a diszpécsernek mondjátok, és tuti tudnak olyat küldeni, akinek van az autójában ilyen!
Egyébként egyetértek a fentiekkel, nagyon sok előnye van a hordozónak akkor is, ha nincs autótok, használtan olcsón is hozzá lehet jutni. Mi is olyat használtunk, ami már több babát is kiszolgált, nem volt puccos, de nagyon jó szolgálatot tett!
én ezt ma hallottam, hogy hordozó nélkül nem engednek haza a kórházból. Én is meglepődtem, kinek mi köze hozzá? Egyébként majd taxival szeretnénk menni. Arra gondoltam, hogy kérünk kölcsön, mert a babakocsinkhoz csak mózes lesz.
Ezek szerint autóba az kevés, ha csak a kezemben van egy pólyában? Pedig csak 5-8perc kocsival a távolság a kórház és a lakásunk között, ráadásul egy nyíl egyenes utca, és kész...
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy kézben fogod az autóban, ugye?
Ne azért szerezz gyerekülést, mert kötelező (egyébként az, komolyan büntetnek a hiánya miatt, illetve ha nem megfelelő, ez utóbbit úgy lehet ellenőrizni, hogy egy nagy karikában van egy E akárhány jelzés - ez a bevizsgáló ország kódja, ha ez alatti számsor 03 vagy 04-el kezdődik, akkor használható, ha 01 vagy 02 akkor nem használható és a használatáért is büntethet a rendőr), hanem azért, mert lehet, hogy te vagy a sofőr óvatosan vezet, de sajnos nem csak egyedül te vagy az úton, belegondolni is szörnyű, hogy mi minden történhet ha csak egy barom arra jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!