Használt hordozónk van, mivel csak a kórházból hazajövet szeretnénk abban tartani a babát. Probléma, hogy nincs hozzá öv? A lyukak megvannak. Oda kell a biztonsági övet kapcsolni?
Igen, a KRESZ szerint taxiba nem kötelező a gyerekülés, hiszen nem köteles senki magával hurcolni mindenhová egy gyerekülést, ha éppen csak be akar szállni egy taxiba, és a taxis sem köteles tartani a kocsijában. Egyszóval nem kötelező, most szereztem jogsit és tanultam. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy hordozóban akkor is jóval biztonságosabb, én beleteszem a taxiban is, feltéve, hogy itthonról megyünk valahová taxival. Mert olyan volt már, hogy bent voltunk a városban, vasárnap, busz alig, és úgy elkezdtett zuhogni az eső, hogy muszáj volt taxizni, persze hordozó nem volt nálam. Na akkor persze nem.
De mint már mondtam, megéri hordozót venni, jót, mert én szerintem többet használtam a lakásban, mint autóban, hordozóban vittem magammal mindenhová, hogy lásson, nézelődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!