Akire77 kérdése:
Tényleg csak fehér kisruhában hozhatom haza majd a picit a korházbol?
Figyelt kérdés
Sziasztok lehet kicsit bután hangzik a kérdésem,de több kismamátol és több anyukátol azt hallotam hogy fehérben illik öltöztetni a babát a korházban.kislányom lessz és már kinéztem neki egy édes kis nagyon vékony ciklámen együttest.megszolhatnak a korházbab ezért ha abban akarom haza hozni majd?2011. jún. 17. 06:46
1/17 anonim válasza:
Ez valami régi szokás, most már azt adsz a babádra, amit csak akarsz.
Első lányomat egyébként teljesen véletlenül fehérben hoztuk haza, de csak azért, mert nem tudtuk a nemét, és szinte csak fehér és sárga ruhákat vásároltunk neki.
Második lányomat fullrózsaszínben hoztuk haza :)
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit adsz a babádra.
2/17 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam... Én rózsaszín rugiban hoztam haza, amit már szülés előtt 3 hónappal kiválasztottam. Hol van ez, ha megkérdezhetem?
3/17 anonim válasza:
Ez jó nagy zöldség. Én eddig két gyereket hoztam haza a kórházból, és nincs ilyen. Biztosan valami régi szokás lehet, ahogy egy előttem szóló is mondta.
4/17 anonim válasza:
Olyan színű ruhát viszel be amilyet akarsz. Nem is hallottam még ilyet, hogy fehér ruha kötelező lenne. Biztos szép a kis ciklámen ruha. Az a lényeg, hogy kényelmes, jó anyagú kis ruci legyen.
5/17 anonim válasza:
Nahát, ezt meg hol hallottad? Én rózsaszínű plüss rugiban hozom haza, ha hűvösebb lesz, és fehérben(tök véletlenül) ha nagyon-nagyon hőség..26-ra vagyok kiírva..
6/17 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget..... Ne higyj el mindent, amit hallasz!
7/17 anonim válasza:
Mi egy szép tengerkék együttesben hozzuk haza a kisfiúnkat. Fehéret majd csak keresztelőre. A ruhái is mind szinesek. Ilyet még én sem hallottam
8/17 anonim válasza:
Ez butaság. Első kisfiamat citromsárga-zöld ruhában hoztuk haza. Második fiammal 23.-ra vagyok kiírva, neki egy kék ruhát tervezünk bevinni.
9/17 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály.
Én pl. kékben hoztam haza a kisfiamat, de ha legközelebb lányunk lesz, akkor neki rózsaszínt viszünk be "hazahozós" ruhának.
10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,én is ugy gondoltam hogy azt adják rá amit beviszek. azt a cuki ciklámen szerelést,nem tul rég költöztem föl bp re és pusztán csak egy pár anyukával beszéltem és nagytöbség igy mondta.és nem akartam marhaságot kérdezni majd a korházba.
2011. jún. 17. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!