Masodik szules konnyebb mint az elso?
Nálatok hogy vákuumoztak , csak kérdezem?
Mert úgy tudom vákuumot akkor használnak, ha a baba feje kezd megjelenni a résben, de az anyu nem tud intenzíven nyomni ilyen-olyan okok miatt. (Velem legalábbis így volt.) Szülőcsatornában "rekedt" babát nem tudnak vákuumozni, mert van az a harangsapka, azt valahogy rá kell helyezni a fejére. Tulajdonképpen már a kitolási részben vákuumoznak, nem?
Különben meg nem automatikus vákuum a 2. , ezt azért írom mert sok mindentől függ. Ha a baba szépen jön "lefelé", akkor nemigazán csinálnak semmit, max. van az a híres "bekönyökölés", hogy gyorsabban induljon kifelé.
nekem kint volt a feje búbja, mondták, hogy meg is foghatom, de nem tudtam kinyomni, mintha jódli lett volna :(
nem nyúlnak bele, ha nem kell, de gyakori állítólag, hogy előfordul másodszor is azoknál, akiknél elsőre is így volt. (mondjuk nekem ráadásul a 2. babám nagyobb is volt sokkal)
Amúgy le is toltak, hogy miért nem szóltam, hogy az első is az volt...
Kedves kérdező!
Én nem tudok választ adni Neked, csak leírom hogy hasonló cipőben járunk, mert nálunk is 20 hónapos lesz az "nagylányom" mire jön a pici.Bevallom, én is nagyon félek, az első babámnál 12 órát vajúdtam, s csak remélni tudom, hogy ,most könnyebb lesz.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!