Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a szülés beinditói?...

Mik a szülés beinditói? Mennyit fizettek a fogadott orvosnak a szülés után?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első kérdésre sajnos nem tudok saját tapasztalatot mondani,én most bízok a hideg frontba. De a dokinak én 30.000ft-ot, a szülésznőnek 10.000ft-ot gondoltam.Te hogy gondoltad?
2009. máj. 22. 18:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia.Én ugyan erre gondoltam,de azt mondják kevés...Na most miért kevés ennél többet már otthagytam nála a vizitekre és még adjak többet?Akkor már 100ért szülök?Nem?
2009. máj. 22. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kevés a 30. Főleg vidéken. Pesten, mivel ott jobban élnek, jobban keresnek az emberek, ott azért többet szoktak adni.
2009. máj. 22. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem,hogy a "BEINDÍTÓK" alatt mit értesz.Valakinek beindul egy fronttól,valakinek a sextől.Aki nem győzi kivárni,az egyéb praktikákkal próbálkozik,s ezek sem segítenek,akkor a doki oxitocinnal indít.

Fogadott dokim nincs,ebben az ügyben nem tudok sajna segíteni.

2009. máj. 22. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem mondta a doki mennyit kér akkor 30-40ezer,én a szülésznőnek ajándék kosarat vittem! a dokinak én 40ezret akartam de a párom 50et adott azt mondta megérdemli! Megérdemelte!
2009. máj. 22. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

a szülés beindítására praktiták:

- mellbimbó dörzsölgetése

- szex :)

- lépcsőzés

- bábakoktél

2009. máj. 22. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vízben fürcsiztem este, reggel 6-kor kezdődtek a fájások. Előtte josló fájásom sem volt, illetve semmi jele annak, hogy szülni fogok.
2009. máj. 22. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:

A szules beinditoit nem ertem mire gondoltal.

A dokinak jo a 30 ezer, en ugyis inkabb a szulesznonek adnek penzt ha megegyszer szulnek. Oszinten szolva o volt ott velem, mellettem. Eleg az osszeg amit gondoltal.

Kulonben pedig senkinek semmi koze hozza, hogy te mennyit adsz. Annyit adsz amennyit tudsz, es amennyit jonak latsz. Kesz.

2009. máj. 22. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a doki nem mond összeget, szerintem is jó a 30e. Viszont én nem adok a dokinak. Szülésznőnek lesz ajándékcsomag gondolom, a dokinak meg ajándék lesz, értékelni fogja, olyan típus. Pénzt nem adunk.
2009. máj. 23. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!