Szült valaki mostanában Szécsényi doktornál? (Bajcsy kórház)
Figyelt kérdés
Hogy sikerült, milyen volt a szülés, a doki, a szülésznő?2011. dec. 31. 13:11
1/5 anonim válasza:
Én nem nála fogok szülni, de a legjobbakat hallani róla. :) Sokan mondják is és gyakran feltűnik itt, az oldalon, mint szuper-doki. :) Barátnőm is nála szült.
Remélem segíthettem.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Minden infó jól jön ilyenkor :-) Csak hátha van valaki, aki személyes élményekról tud beszámolni.
Megkérdezhetem, Te kinél szülsz?
2011. dec. 31. 20:58
3/5 anonim válasza:
Szia!
A barátnőm szült nála,teljesen elégedett volt.Azt mondta,hogy ha lesz még nekik baba,akkor biztos újra nála fog szülni.(Nekem Palczert volt a dokim vele is elégedett voltam)
4/5 anonim válasza:
Még fogalmam sincsen. Van még bőven időm. :)
5/5 anonim válasza:
Én a Dulka doktorúrnál szültem a Bajcsyban,de általánosan elmondható sztem,hogy ott minden doki normális. A Szécsényivel és Palczertal is volt szerencsém találkozni 1-1 nst alkalmával és tök normálisak. Nekem nagyon jó a tapasztalatom a Bajcsysokkal. A szülésznőm a Zsuzsa volt, ő is egy tündér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!