Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Bajcsy kórház (Bp. -en) szülészeti osztályáról? Jó és rossz is érdekel.
Én májusban szültem a Bajcsyban. Tény, hogy volt fogadott orvosom, és szülésznőm is, nekem a szüléssel kapcsolatban csak jó élményeim vannak . A szülésznőm egész éjszaka mellettem volt, igaz császár lett a vége, de utána is ottmaradt velem.
Nagyon rendesek voltak, a szülőszobák szépek, jól felszereltek. A csecsemősökkel kapcsolatban már nem tudok jókat írni....
Szia!
Március 12- re vagyok kiírva Én is. Polgárnál szeretnék ezek után szülni. Eddig úgy terveztem hogy nem fogadom fel de most már nem hiszem hogy az a 80 fog számítani. Nagyon durva amiket mondanak. Én oda járok vizsgálatokra és ha eltévedtem a kórházban akkor olyan aranyos volt az ápolónő hogy az ajtóig kísért ahelyett hogy a helyes irányt mondta volna el. Mindenki mosolyog a szülészeten is. Az nst- szobára mentem egyszer vérvételre és ott is mosolygott mindenki az nst-s csajszi egy szőke hajú és a kismama is de nem azért mert barátnőknek tüntek volna! A csecsemősök is vidámnak tüntek. Biztos vannak bunkók ott is de én még szerencsére eggyel sem találkoztam. Figyelek hogy miket írnak mert ez most engem is érdekelne!!!
Szia !
Utolsó vagyok(tegnap 20.25)
A dokim Polgár Zoltán, a szülésznőm pedig Tóthné Móni.
Újra tegnap 20.25ös
Én is meglepődtem a rossz tapasztalatokon. Bár igaz hogy más osztályokról hallottam én is negatívumokat, de a szülészetről nem.
Szerintem érdemes elmenni a szülésfelkészítőre is , ott lehet találkozni a szülésznőkkel.
szia!
11:56 vagyok. Én is ezen lepődtem meg hogy pont a szülészetről hallani ezeket?! Mert itt az ember ha normálisak vele és nem bunkóznak akkor ígyis-úgyis ad még valamit/valamennyit az ápolóknak. Legalábbis Én ezt így képzelem el. És nem hiszem hogy a csecsemősök akik az Én babámmal foglalkoznak majd olyan taplók lennének. Aztán végülis meg kinek hogy szorít a bugyija aznap.
OFF: Aki elöttem írt a kérdezőnek!
Megkérdezhetem hogy a polgár akkor mennyiért "szülesztett" meg? És a szülésznő mennyiért vállalta?
Doki 80.
Szülésznő nem kér fix pénzt, amennyit gondolsz... (ált.20-30 ezer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!