Tényleg annyira rossz Korház lett a Sote II? vélemények?
A t.pathológián kedvesek a nővérek, a gyermekágyas osztályon nem igazán.
A szülésznők tojtak rám, pedig 13 órán át voltam a vajúdóban. (Nem fogadtam sajnos.)
Az őrzőben is elég b.nkók.
A csecsemősök segítőkészek és profik, az orvosok szintén. A PIC tényleg remek, ha koraszülött a gyermeked, a legjobb kezekbe kerül.
Amúgy nem nagyon foglalkoznak az emberrel a nővérek, elfoglaltak, de elég sok a b.nkó is. Ki lehet bírni egyébként, bár én a köv. babámat nem kívánom ott szülni.
Nem jó ezt hallani, én is ott fogok majd szülni ősszel. A nővéreknek mennyi pénzt adtatok (aki adott) hogy jó szobába kerüljön? És mikor adta oda?
Dokim az van de szerintem szülésznőt is fogok fogadni. Az a pár nap reméljük kibirható lesz, és majd segítjük egymást mi.
Az ősz még messze van de nem árt már most felkészülni mindenre.
Szép szülést és nyugis pár napot a korházban :)
10:18-as újra
Ha megtehetitek, fogadjatok sz.nőt feltétlenül!
És készüljetek fel, h nincs 24 órás aneszteziológiai ügyelet. Azaz EDA csak m.időben kérhető; éjjel, hétvégén kemény pénzekért kaphattok csak! Orvosotoknál érdeklődjetek (ha jól tudom, 25 e Ft a tarifa)!
Én nem adtam a nővéreknek pénzt, biztos kellett volna, de már csak azért sem!
2 (t.pathológián) +5 (szülés után) napot voltunk benn, kibírtuk, de legközelebb máshova megyek.
Ja, és ha bármi gondotok van a szoptatással, ne próbáljátok megoldani egyedül, keressétek a szoptatós nővért, ő kedves, segít!
Cumisüveget vigyetek, mert ami ott van, az még az őskorból maradt, ömlik belőle a cucc, és itassátok a babát (persze 2 szoptatás között, ne helyette), h ne sárguljon be! Forralt víz a szopis nővérnél!
Sok szerencsét!
11:22-es vagyok.
Köszi a tapasztalatokat, akkor legalább a szopis nővér aranyos, a többi nem érdekel, a lényeg hogy a szoptatásnál (ha kell) akkor segítsen valaki. Első babám lesz.
Azért bízom benne hogy normális szobába kerülök és nem "olyanba". Az értékeket (telefon) el lehet zárni ha mégis olyan? Tudom hülye kérdés és a válasz hogy bilibe lóg a kezem...
De a lényeg hogy a szülésnél a doki és a felszerelés profi legyen, a többi végülis kibirható aztán itthon leszünk és már nyugi lesz :)
Szép hétvégét Nektek!
Igen, "bilibe lóg". :)
Bár nekem semmimet sem lopták el. A telefonom szinte mindig a köntösömben volt, de a szobatársak is rendesek voltak.
Éjjel meg úgyse fogsz tudni (jól) aludni, ha a babád nem sír, majd üvölt másé, az ágy meg kényelmetlen (párnát vigyél)!
800-1000 Ft apród legyen csak, csokiautomatára, újságra, büfére. A rokonokkal be lehet hozatni bármit, úgyis mindig jön vki!
Ha meg bimbóvédőt, krémet kell venned a szoptatóstól, azt megengedik, h másnap fizesd (a párod biztos visz be pénzt). Én a fülbevaló betetetést is ott intéztem, a hazajövetel napján, addigra megkértem apát, hozzon pénzt.
A szobánkban nem volt nagy nyüzsi, látogató uis nem mehet be az osztályra.
Kb ennyi jutott még eszembe.
10:18-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!