Milyen szülész-nőgyógyász a Kardos doktor úr (Budapest, Bajcsy kórház)?
Figyelt kérdés
Nekem ő a nőgyógyászom, de ez eddig csak rákszűrést végzett nálam és most szülés terén szeretném leinformálni.2009. márc. 6. 05:09
1/5 anonim válasza:
Mivel nem ír neked senki, gondoltam írok én. A kérdésedre nem tudok válaszolni, de lehet meg tudlak nevettetni. Elolvastam a kérdést és azon töprengtem, hogy én mintha ismernék a Dr. Kardost aki nőgyógyász, de honnan? Hát a Jóban rosszban sorozatból a Kardos doki is nőgyógyász :-)
Még jó, hogy leírtad melyik kórházban dolgozik! Így a vége felé a 40. héten úgy látszik megbolondul az ember. Szóval a Csillagvirág klinikára ne menj!
Boldog babavárást!
2/5 anonim válasza:
Nekem nem ő a dokim de már vizsgált,meg amikor szültem ő volt ügyeletes és addig ott volt velem még be nem ért a dokim! Nagyon alapos meg kedves,jó fej néha bejött hozzánk a szülöszobára és poénkodtak a dokimmal meg a párommal! Könnyebben ment a szülés is! Szerintem ari.De ez megint emberfüggő van aki szereti van aki nem!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-))))
Ha valaki tud bővebbet is, legyen szíves informálni.
2009. márc. 18. 03:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!