Bajcsy Kórház szülészetén aki szült, miben volt a szülőszobán és amikor a kórházba érkeztetek, pontosan hova jelentkeztetek be?
A szülőszobán adtak kórházi hálóinget.
Bejelentkezni elküldtem a férjemet, én meg addig átöltöztem. Ott kell bejelentkezni, ahol a vizsgálatokra is bejelentkeztél, lent a földszinten, a betegfelvételen.
A dokit a szülésznő hívta be.
Én saját hálóingben voltam.
Lent kell bejelentkezni, ahol mindig-én mentem párommal, nem volt sietős :D - néztek is rám furán, hajnalok - hajnalán.
Én a szülésznőmet hívtam, Ő jött be szinte velem egy időben - a dokit Ő hívta.
szia
Én szombati napon szültem.Akkor nem kellett bejelentkezni.Felmentem a nőgyógyászatra,ott megvizsgált az ügyeletes és ők értesítették a dokimat,(megkérdezték ki az , és ők hívták) h hogy állunk.A szülésznő vette fel az adatokat a gépre.
Mivel már 3újjnyira nyitva voltam, az orvos 30 perc alatt ott volt.
Addig a férjem haza ment a kórházi cuccokért, mert nem volt nálunk semmi, nagyon gyorsan történt minden.
Kaptam bent kórházi hálóinget, abban szültem,és mikor kellett csere akkor kértem.A sajátomat nem nagyon használtam, ha meg folyosóra kellett kimenni akkor vettem magamra köntöst.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!