Általában hány nappal engedik a dokik, hogy túlhordjuk a babánkat a kiirt naptól?
Figyelt kérdés
Március 30-ra vagyok kiirva, most vasárnapra, de félek, hogy nem indul be addig a szülés.A dokim azt mondta akkor hétfőn megultrahangoz és benyúl.De azt is mondta, hogy Ő nem akarja majd beiinditani a szülést, jobb ha magától indul be. De mi van ha nem???Meddig lehet várni???2008. márc. 29. 08:10
1/6 anonim válasza:
Egy hetet minimum szoktak várni.Azt hiszem a 42. hétig nem baj,de ha addig nem indul be indokolt beindítani.Anya mindannyionkat túlhordott 3-4 nappal,aztán egyszer csak úgy gondoltuk,hogy ideje kijönni.Ne aggódj!Hétfőn még biztos nem fogja beindítani,csak a betöltött 40 héttől naponta, max 2 naponta kell menni ctg-re.Ha nem indul be magától,akkor oxitocint fogsz kapni majd ha az sem elég akkor burkot repesztenek.
2/6 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy 4-5 nap múlva menjek ha a kiírt időpontig nem jönne a baba.
3/6 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, hogy a kiírt időponttól 2 naponta NST, a hatodik túlhordott nap után pedig már benn kellene maradni a kórházban...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Nagyon bizom benne, hogy a hétvégén magától beindul!
2008. márc. 29. 11:57
5/6 anonim válasza:
Szia! Engem az anyukám 13 nappal hordott túl..17-re volt kiírva és 30-án beindították a szülést..Remélem nálatok nem kerül ilyenre sor!! Könnyű és gyors szülést kivánok.
36 hetes kismama :)
6/6 anonim válasza:
A 42. hét után van tényleges túlhordás. Addig nem "igazi" túlhordás. Ennyivel (még többel is) el lehet számolni, hogy mikor fogant a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!