Milyen apróbb tünetek/jelek voltak szülés előtt pár nappal, amik akkor nem tűntek fel, csak utólag jöttél rá, hogy ezek jelezték, hogy hamarosan szülni fogsz?
Figyelt kérdés
Bármilyen apróságot írhatsz, ami megváltozott.
Nekem az első babámnál hirtelen lett tele az arcom sok apró pattanáásal (bár inkább kiütésnek néztek ki), és fel is puffadt (bár ezt csak utólag láttam a fotókon).
2011. dec. 21. 11:30
11/12 anonim válasza:
1. gyerkőc: Előtte napokkal nyilalló érzés odalent és fájni kezdett az oldalam.
2. gyerkőc: Szülés előtti napon erősebb görcsök, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget , mert már volt 3-4 ilyen napom, amikor jóslókkal görcsölgettem.
12/12 anonim válasza:
A szülést megelőző nap 5 percenként mentem pisilni, este még elmentünk hozzávalókat venni a másnapi hamburgerhez és akkor azt mondtam a férjemnek, hogy én már holnap nem csinálom meg neked a hamburgert!!! Bejött, mert aznap este fél 10kor elfojt a magzatvíz, másnap 12:50kor pedig megszületett a kicsi fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!