Benneteket is rá akar (t) beszélni szülésznőre a magán nőgyógyászotok?
Figyelt kérdés
Azzal az indokkal, hogy úgyis a szülésznővel leszek végig és konkrét nevet ajánlott, hogy vele már összeszokott páros. Felmerült bennem, hogy akkor ő nem is nagyon lesz mellettem, csak néha rámnéz?? Az előző nőgyógyászom végig mellettem volt, úgyhogy kicsit rosszul fog érinteni, ha nem is foglalkozik velem és mellette elvárja a hálapénzt. Vagy el vagyok tévedve és ez így működik?2011. dec. 9. 17:59
11/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem alapvető volt,hogy lesz szülésznőm!2éves a lányom!Volt egy kedvencem,de nme vállalhatta el akkor sajnos...Így másik lett!De szívem szerint én is a szülésznőnekbadtam volna többet!
Nekem a dokim, mivel mikor beértünka kórházba (5 órája vajúdtam otthon)és nem változott a helyzetodalent,így mondta,hogy akkor megtartja a rendelést, majd jön délre!
Úgy is nézett ki,hogy hosszú lesz, de mindenki meglepetésére, 2 óra alatt teljesen kitágultam,és úgy rohant be a dokim...a szülésznő végig ott volt,mondta hogy lélegezzek...Adoki épp odaért mire kibújt a feje...
12/12 anonim válasza:
A dokim ajánlott (volna) szülésznőt, de az 1. terhességem legvégéig úgy voltam vele, hogy nincs rá szükség. Aztán amikor szülni mentünk, akkor az ügyeletes szülésznő ott volt velem végig (a dokim is!), gátvédelemmel szültem és nagyon kedves volt. Most a 2. babánál már kifejezetten ezta szülésznőt fogom felkérni, mert ott szüléskor jöttem rá, mennyire jó, hogy ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!