Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nőgyógyászotok javaslata...

Nőgyógyászotok javaslata alapján meddig szeditek, szedtétek a terhesvitamint, folsavat stb?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 12:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Folsavat és elevitet -más-másnap- a tervezéstől a 13. hétig

utánna elevitet minden másnap és magnéziumot + vasat

2011. márc. 1. 12:54
 2/15 anonim ***** válasza:

Én kb. 6 hónapig minden nap szedtem az Elevitet, aztán 2-3 naponta végig. (Nem lett nagy babám, nem híztam sokat - csak azért írom, mert ez szokott lenni egy előítélet a vitaminokkal szemben.) Mellette még jódot szedtem, azt végig minden nap.

A dokim azt mondta nyugodtan szedhetem, mert a baba elvon tőlem mindent, viszont nekem szükségem lehet utánpótlásra.

2011. márc. 1. 12:57
 3/15 anonim ***** válasza:
elevit a szoptatás végéig!
2011. márc. 1. 12:59
 4/15 anonim ***** válasza:

Folsavat szedtem a tervezéskor, azóta a 14. hétig szedtem a ladeevit-et, majd áttértem a Gravidiára.

Ha elevitet akarsz szedni mellette szedjél jódot is.

2011. márc. 1. 13:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Babatervezéskor már szedtem az Elevitet. 3 hónapig, ekkor jött a baba, folytattam az Elevittel végig, még szoptatás alatt is szedtem, mert a tejbe kerülnek a vitaminok. mellette szedtem még 500 mg C vitamint is minden nap. Jódot, Mg B6 -ot is. calciumot nem szedtem erre senki nem hÍvta fel a figyelmem, de már bánom, mert szülés után fájtak a csontjaim a térdem még mindig vacakol , most 8 hós a babám. Ami még Nagyon Fontos igyál SOK FOLYADÉKOT.
2011. márc. 1. 13:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Babatervezés előtt 1 hónappal kezdtem eszedni az elevitet, most 24 hetes vagyok, továbbra is szedem. A doki azt mondta, hogy 12. hétig érdemes, de én nem hagytam abba. Idáig 2 kilót híztam.
2011. márc. 1. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Én védőnő javaslatára szedtem, a 36. hétig (eddig az utolsó hetekben 2-3 naponta már csak) a Gravidát. Folsavat külön nem, mert megfelelő mennyiség volt a terhesvitaminban.
2011. márc. 1. 13:36
 8/15 A kérdező kommentje:
érdekes. mennyi eltérő mód van. nekem az orvosom is meg a védőnőm is azt mondta, elég a terhesvitamin, azt is a 12. hétig, ha egyébként változatosan eszem. magne b 6, kalcium, stb nem kell külön szerintük. midnenesetre most vagyok a 14. héten, a terhesvitamint szedem még, ladeevitet. az első babámnál szedtem elevitet, az utolsó 2 hónapban meg hipp natalt. szoptatás alatt semmit. (másfél évig).
2011. márc. 1. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:
13 hetes koromig Femibion 800,aztán kb.3 hétig Elevit/de attól rosszul voltam/ és kb 20 hetes koromig Hipp Natalt.Azóta semmit, nekem is azt mondta a nőgyógyászom, hogy a változatos étrend mellett nem kell.
2011. márc. 1. 14:21
 10/15 anonim ***** válasza:

13:36 vagyok

Nekem azért javasolták tovább, mert a téli időszakban sokat erősít. Az immunrendszerem is sokkal erősebb volt.

2011. márc. 1. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!