Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nőgyógyászotok javaslata...

Nőgyógyászotok javaslata alapján meddig szeditek, szedtétek a terhesvitamint, folsavat stb?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gravidát szedek, tervezem, hogy a szoptatás végéig. Első 13 hétben plusz folsavat is szedtem. Az orvos írt fel Magnerot tablettát (magnézium) és Neo Ferro Folgammát (vas, folsav). Azt mondta, hogy a baba elvonja a szervezetemtől ami kell neki, ennek viszont veszélye, hogy vérszegény leszek. Egészen a szülésig kell szednem ezeket naponta háromszor. Rendesen táplálkozom, változatosan, engem mégis megnyugtat, hogy ezeket a készítményeket szedem. Én is eleinte gondolkodtam, hogy ez eléggé nagy adag, de a betegtájékoztatóban is ilyen adagolást írnak. Voltak kisebb nyilallásos fájdalmaim a méhemben és a hüvelyemben, illetve nagyon erős mindjárt megjön érzésem volt, annak ellenére, hogy már 15-16 hetes voltam, mikor felírta ezeket. Mióta szedem, azóta nincsenek ezek a fájdalmak, a megjön érzést is csak ritkán érzem és nem olyan sokáig és nem olyan fájdalmasan.
2011. márc. 1. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Dokim szerint 13 hétig kell csak az Elevit, és az utolsó hónapban (felkészülendő a terhességre). Így is szedtem. egészséges kisfiunk született.
2011. márc. 1. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
felkészülendő a szoptatásra - bocs
2011. márc. 1. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
2011. márc. 1. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
2011. márc. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!