Benneteket is rá akar (t) beszélni szülésznőre a magán nőgyógyászotok?
Szülésznőt ajánlott, de nem kötelezett rá. Voltaképp felhívta a figyelmemet erre a lehetőségre. Én kérdeztem rá kit ajánl és mondott egy nevet, bár előtte megemlítette hogy mindenkivel jól együtt tud működni. Azt is hozzátette, hogy ha nem jönnék ki azzal akit ajánl, akkor mond egy másik nevet ha szeretném.
Mivel császárom volt, ezért a műtét alatt végig ott tartózkodott. Utána pedig amikor kitoltak a műtőből még gratulált is! Vajúdás alatt pedig többször rám nézett ő is a szülésznő mellett.
Ha jól tudom normál lefolyású szülésnél csak a legfontosabb dolgokat látja el. Pl gyerkőc szívverésének ellenőrzése, esetleges kinyomásban segítés, összevarrás.
Velem nem volt ott végig a dokim, csak időnként nézett rám. Előre megbeszéltük, hogy én leginkább a férjemmel szeretnék szülni, így csak akkor jött be, ha kellett.
Ő is jelezte, hogy lehet szülésznőt fogadni, de a hozzáállásomat ismerve csak megemlítette, nevet nem is mondott, hogy kivel szokott párban dolgozni.
Négyszer szültem. Utolsó kettőnél volt szülésznőm is!
Megfizethetetlen volt!
Mindenkinek ajánlom! A doki nem beszél hülyeséget.
Az én dokim azt mondta, nem kell fogadott szülésznő, mert ő mindegyikkel tud együtt dolgozni.
Szerencse, hogy nem fogadtam, olyan gyorsan megszültem.
Ha gyors szülésre számítasz, akkor tényleg felesleges fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!