Most akkor mi van a málnalevél teával?
Az egyik helyen azt olvasom, hogy nagyon jó hatása van, könnyen időben megszülnek tőle a nők. A másik helyen meg azt olvasom, hogy túlhordták a babát, úgy kellett meginditani a szülést, az orvos sem javasolja. Tényleg túlhordás lesz a vége ha iszom a málnalevél teát? 36.héttől szerettem volna elkezdeni, de nem szeretném túlhordani a lányomat.
34hkm
Szerintem sem ettől, sem pl. a homeós bogyóktól nem fogsz megszülni előbb, és nem is ettől fogod túlhordani.
Én túlhordtam a babát, és indították a szülést. Másnak meg beválnak ezek a "kütyük".
A szülés beindulása annyi mindentől függ, a málnalevél tea nem oszt, nem szoroz. Idd bátran, attól még nem lesz rosszabb, de lehet jobb sem.
Ittam rendesen a teát, adtam a szobatársamnak is.
Én 40+2 hétre szültem, 16 órát kínlódtam, alig tágultam, 2x kaptam oxitocint. Első gyerek.
Szobatársam 40+1 hétre szült, második gyerek, 4 óra alatt könnyen meg lett a baba.
Idd nyugodtan, mert egyébként tök finom, csak nekem iszonyatos hasmenést csinált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!