Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most akkor mi van a málnalevél...

Most akkor mi van a málnalevél teával?

Figyelt kérdés

Az egyik helyen azt olvasom, hogy nagyon jó hatása van, könnyen időben megszülnek tőle a nők. A másik helyen meg azt olvasom, hogy túlhordták a babát, úgy kellett meginditani a szülést, az orvos sem javasolja. Tényleg túlhordás lesz a vége ha iszom a málnalevél teát? 36.héttől szerettem volna elkezdeni, de nem szeretném túlhordani a lányomat.

34hkm

2011. dec. 6. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ittam a teát rendszeresen. 38 hétre szültem, 4óra alatt és nagyon könnyen. Első baba. 3hetes manó anyukája :)
2011. dec. 6. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem ettől, sem pl. a homeós bogyóktól nem fogsz megszülni előbb, és nem is ettől fogod túlhordani.

Én túlhordtam a babát, és indították a szülést. Másnak meg beválnak ezek a "kütyük".

A szülés beindulása annyi mindentől függ, a málnalevél tea nem oszt, nem szoroz. Idd bátran, attól még nem lesz rosszabb, de lehet jobb sem.

2011. dec. 6. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ittam rendesen a teát, adtam a szobatársamnak is.

Én 40+2 hétre szültem, 16 órát kínlódtam, alig tágultam, 2x kaptam oxitocint. Első gyerek.

Szobatársam 40+1 hétre szült, második gyerek, 4 óra alatt könnyen meg lett a baba.

Idd nyugodtan, mert egyébként tök finom, csak nekem iszonyatos hasmenést csinált. :)

2011. dec. 6. 19:46
 4/4 anonim válasza:
Én a 36. betöltött héttől ittam a teát, egy hétig napi egy csészével, majd utána napi egy literrel. Nekem nagyon ízlett először. Mivel a kisbabám a kiírt dátum után egy nappal született, addigra már nagyon meguntam az ízét, de megérte. Éjjel kettőkor ébredtem fel a fájásokra, fél négykor a kórházban már 8 cm-re voltam kitágulva, úgy, hogy előtte délután 2 cm-re voltam. A kisfiam 3500 grammal háromnegyed hétkor a kezemben volt. Vagyis kevesebb mint öt óra alatt. A bába szerinte lehetett volna rövidebb is, ha kicsit kisebb a bébi és optimálisabban fekszik. Én a málnalevélteának tulajdonítom a gyors szülést, és mindenkinek ajánlom. Ártani biztos nem árt!
2011. dec. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!