Malnalevel "teaval" kapcsolatban lenne kerdesem. Hogyan szedjem ezt, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, es szeretnem elkezdeni a malnalevel tablettat! (Nem teat.) A dobozra az van irva h. 2x1 tabletta per nap, 1 tabletta 90 mg.
Nem sok 2 db 1 nap?Vagy teaval is kb. ilyen mennyiseget vinnek be?
Sajnos nem tudom h. nyitva vagyok-e vagy ilyesmi, mert Angliaban ilyenkor nem vizsgalnak.... :S
Elore is koszi a valaszokat! x
2009. márc. 30. 18:37
1/3 anonim válasza:
Teából napi 2 csészét kell inni, az megfelelhet a napi 2 tablettának.
Én is ittam a teát, nagyon jó volt, a 39 hét végén szültem, gyorsan könnyen tágultam és gyógyulni is gyorsan gyógyult a gátam.
Szép szülést!
2/3 A kérdező kommentje:
Szia,
Koszonom a valaszodat! Akkor sztem. a kovetkezo hettol en is elkezdem. :)
x
2009. márc. 31. 10:30
3/3 anonim válasza:
szia!en is angliaban vagyok,mar a 33 het vegetol iszom a teat,most vagyok pontosan 35 hetes!remelem segiteni fog....ketszer iszom naponta kb annyi mennyiseget mint te fogsz bevenni tabletta formaban!szep szulest!puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!