Milyen tapaztalatotok van a málnalevél teával kapcsolatban?
Ellene max csak annyi, hogy nem mindenki hisz benne, sokan feleslegesnek tartjak es nem mindenki szereti. Artani szerintem nem art, a szulest nem inditja be ido nap elott, maximum nem hat, es meg nem is draga.
En a 36. het elejetol ittam, a kiirt datum elott harom nappal szultem konnyen, gyorsan. Elso baba, de csak harom orat vajudtam, igaz, hogy harom percesekkel kezdodott, masfel ora utan mar ket percesek voltak, az utolso egy ora meg szinte tomeny fajas volt. De meg mindig jobb volt, mint husz oran at vajudni lassabban, szerintem. Gatmetszesem sem volt, gatvedelemmel szuletett a kozel negy kilos fiam, nem repedtem.
Mondjuk en homeos bogyot is szedtem es gatmasszazst is csinaltam, hogy ezek kozul hatott-e valamelyik, vagy e nelkul is igy szultem volna, azt sosem fogjuk megtudni de nem is erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!