Málnalevél teával és homeós bogyókkal hány hetesen szültetek és mennyi idő alatt lett meg a manó?
Málnalevél teát ittam a 37. héttől minden nap 2 dl-t.
Első baba, pontosan a kiírt napon 4 óra alatt lett meg.
Málnalevél tea 36. héttől 2 deci
Caullophyllum CH 30 5szem naponta
Cimicifuga CH 30 5szem naponta
40 hét + 11 nap!!!
4 óra vajúdás burokrepesztésig, aztán onnan még 6, fájásgyengeség, elhúzódó kitolási szak, vákum.
szóóóval.........
de azóta már semmi baj nincs.
a következő gyereknél viszont nem fogok bohóckodni ilyen cuccokkal, semmi értelme. legalábbis számomra nem volt, pedig nagyon bíztam benne.
Málnalevél teát ittam napi 2x a 36. héttől. Homeós bogyókat a 37. héttől szedtem.
Kisfiam 42 hétre született császárral, mert nem tágultam semennyit. Oxitocin infúzió (és 12 magzatvíz vizsgálat) után is csak 3111 volt a méhszáj, a baba szívhangja pedig a béka segge alatt.
Helló! 36. héttől MÁLNALEVÉL
Homeós bogyót nem mert 2222re voltam nyitva 40.+5 napra szültem 3óra vajúdás 5.nyomásra kint volt.
Én málnalevélteát ittam a 36. héttől, 5 óra alatt lett meg a lányom.
De ahogy itt visszaolvasgattam a hasonló kérdésekre adott válaszokat, gyanús, hogy aki homeós bogyózott is meg málnalevélteázott is egyszerre, azoknak mind "kínlódás" volt a szülés. Nem lehet, hogy a kettő üti, vagy semlegesíti egymást? Vagy esetleg teljesen más irányba hat?-ellenben ha csak egyféle dolgot használ valaki, úgy már hatásos valóban........??
En malnalevel teat ittam a 36. hettol napi egy bogret, 38. hettol napi ket bogrevel.
Homeos bogyot is szedtem a 36. hettol.
Kiiert datum elott 3 nappal szultem. 3 orat vajudtam, fel ora volt a kitolas, gatvedelemmel szultem, az pedig lassabb, mint ha van metszes. A fiam kozel negy kilo volt, 55 cm, szoval nem volt aprocsaka, de en egy kicsit sem repedtem, konnyen tagult a mehszaj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!