Próbáltátok már szülés előtt a málnalevél teát?
2 hete iszom mindennap egy bögrével, remélem segíteni fog a szülésnél.
39 hkm
Kb a 32. héttől ittam, mindig növelve az adagot.Utolsó 2 hétben már 3 3 decis bögrével egy nap.
Este 10-kor indult be a szülés, gyenge 7-8 percesekkel, negyed 12-kor mentünk be, teljesen zárt voltam.3/4 4-re 2 ujjnyi voltam, reggel fél 8-ra pedig 4 ujjnyi.8.25-kor lett meg a lányom császárral.A 10 óra soknak tűnhet, nekem szinte csak percek voltak.Valahányszor ránéztem az órámra, mindig egy órával többet mutatott, szóval nekem nem tűnt soknak és a szülésznő csak délutánra jósolt szülést, aztmondta nem elég hosszúak a fájásaim, mégis elég volt, hogy kitáguljak.
Téraránytalanság és kézre-lábra tekeredett köldökzsinór miatt császároztak végül.
Szerintem befolyásol a málnalevél tea, de ezugye sosem derül ki:)
Éppen ma 7 hónapos a lányom
15,09-es vagyok.
Nagyon szépen köszönjük :)
Amúgy azt mondják a málnalevél-teára, hogy ha könnyű szülésed volt, akkor amiatt, ha meg nehéz akkor nem hatott és nem ér semmit.
Ez egy olyan dolog, hogy sosem derül ki, hogy mi minek az okozója:)
Én azt mondom, hogy érdemes inni, de vigyázz vele, csak fokozatosan idd, mert olvastam olyat, hogy valakinek beindult tőle a szülés, olyan méhösszehúzódásokat csinált.
Persze az sem derül ki sosem, hogy attól volt-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!