Mit tapasztaltatok a málnalevél teával?
Figyelt kérdés
nem ittam végig a málnalevelet talán 1 másfél hétig mensitöl mégis elöbb van a pém okozhatta a tea?
igy is 36napos lesz vajon vagy számolhatom a pétöl a 14napot és akkor elöbb lesz a mensi is?
2011. márc. 26. 08:01
1/4 anonim válasza:
Okozhatta, és igen a pé-től számold a 14 napot, vagy annyit amennyi szokott lenni a luteális fázisod.Ha hamarabb van ovu akkor mensi is. Én málnalevelet két hétig ittam, nekem normál ciklushossz volt,és akkor kitolta a ciklusom, de legalább végre megrepedt a tüszőm:)és azóta minden hónapban nagyon erős tojásfehérjés ovus nyák van, az előtt nem volt, úgy, hogy Isten áldása volt ez a tea:)és a ciklus is vissza állt normálisra. Jó ez a tea, akinek kicsi a ciklus hossz annak kitolja, akinek hosszú előrébb hozza az ovut, és így a mensit is.
2/4 A kérdező kommentje:
AZ LEHET HOGY POZITIV AZ OVUTESZT ÉS MEGVANNAK A JELEK IS.NYITOTT PUHA MÉHSZÁJ KÉT NAPIG MEGVÁLTOZOTT NYÁLKA ÉS MÉGSE REPED MEG A TÜSZÖ?MERT UTÁNA A MENSIM TELJESEN MÁS VOLT GYENGÉBB NEM VOLT DARABOS SE ÉS RÖVIDEBB IS VOLT.DOKI AZT MONDTA HOGY VSZINÜ PETEÉRÉSI ZAVAR PEDIG EGYÉRTELMÜ JELEK VOLTAK AZ OVURA.EZ A HÓNAP MEGINT MÁS VOLT.MÁS VOLT A FOLYÁS ÉS A NYÁLKA IS.LEHET A TEÁTÓL
2011. márc. 26. 18:52
3/4 anonim válasza:
Igen sajna lehet, nekem sokszor volt úgy még a málnalevél tea előtt,hogy ovu teszt pozi, ami ugye azt jelenti, hogy elvileg onnantól számolva 24-36 óra múlva reped a tüsző, de csak elvileg jelenti azt, mert nem biztos, hogy meg is reped. Figyelj, nekem most már megreped hálistennek, de a mensim akkor is gyenge, három nap abból csak egy erős a többin alig van valami, még is igazolta az ultrahang ,hogy megrepedt .
4/4 A kérdező kommentje:
köszi.akkor lehet nem repedt meg februárban azért lehetett a mensim olyan.5napig szokott tartani elsö kettön elég erös bordó és db os.majd utána fokozatosan gyengül 5.nap körülre mulik el a barnázás is.most meg alig akart megjönni a derekam majd leszakadt elötte 3napig aztán elöször pöttyök voltak meg barna folt és másnap délután jött meg piros volt és nem olyan sok mint szokott meg nyálkahártya db ok se voltak.2. nap estére bebarnult és el is mult barnázás se volt több mint 1napig majd egy fél napra megint megjött.szoval elég fura volt.ezért gondoltam mivel terhes nem vagyok esetleg nem repedt meg a tüszö.most remélem jó lesz a szexéhség is megvolt tegnap úgyhogy csak lesz valami mult honapba az se volt mikor pozitiv lett az ovuteszt.ti is babát terveztek?
2011. márc. 28. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!