Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leellenőrzitek a kórházi...

Leellenőrzitek a kórházi csomag listámat?

Figyelt kérdés

-Iratok

-3db hálóing

-2db papucs (mamusz, fürdős papucs)

-1db szoptatós melltartó

-1db mackónadrág + 2db póló

-5db bugyi

-2db törölköző

-melltartóbetét

-zokni

-hasszoritó

-1csomag betét

-WC ülőke papir

-1 puha wc papir

-zsepi

-fertőtlenitő folyadék+vatta

-tustfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, fésű, hajcsat, hajgumi

-evőeszköz, pohár

-teló töltő + füllhallgató

-kispárna

-fényképező + elem

-innivaló + nasi

- hajszáritó

Babának:

-1 kis csomag pelenka

-popsitörlő

-textilpelus

-kis pléd

-sapka

-kis kesztyű

Ruhát adnak a kórházban a babának. Hazahozós cuccot majd apa hozza be.

Mi hiányzik még a listámról ami fontos lenne?

33hkm

2011. dec. 2. 23:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

tena bugyi ahogy írták, mellszivó, +én vittem be egy nagyobb műanyag edényt, amiben tároltam a lesterilizált dolgokat(bimbóvédő, cumi, üveg, mellszívó alkatrészek), nálunk volt mikros sterilizáló a korházba, köntöst én is vinnék még, külön törölköző a melledre, és külön lentre, ezek nekem pici kéztörlők voltak.egy doboz a hűtőbe a kajádnak. Avent pohár, mert ha sok tejed lesz, és fejsz, ne dobd ki,hűtőbe be tudod tenni.

Én vittem egy csomag domestos törlőkendőt a wc hez, és ugy rá a a wc ülőke papir.

én első két nap tena Ladyt használtam a anygot, majd utána éjszakai alwayst, könyv.

Ennyi jutott eszembe, könnyű szülést!

2011. dec. 3. 22:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Én vittem papírtörlőt még, higiénikusabb azzal törölközni lent, nagyon vérzel szülés után, csak kidobod és kész.
2011. dec. 3. 22:20
 23/27 anonim ***** válasza:
én Fehérváron fogok szülni, jan. 25-re vagyok kiírva. Nekünk még a babának kell betenni steril vattát, 10szer 10-es gézlapot,hintőport, alcoholt a baba köldökéhez. Ja és popsikenőcs. Én magamnak rakok be még szőlőcukrot, ásványvizet és szülés utánra jó reggelt kekszet. Mert mondta a védőnő, ha éjjel jön pl a baba, utána megéhezhetek, legyen nálam vmi amivel kihúzom reggeliig.
2011. dec. 4. 08:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Pelenkázó alátét a babónak.Jó, ha sokan vagytok egy szobában, és mindenki ugyanott pelenkáz.Valaki textilpelust tesz alá, de az csúszkál.
2011. dec. 4. 08:19
 25/27 anonim ***** válasza:

Én raktam el még magamnak is popsitörlőt,mert lehet,hogy a legpuhább wc papír is durva lesz.

Plusz az wc ülőkén kívül viszek Domestos-os törlőkendőt!

2011. dec. 4. 08:21
 26/27 anonim ***** válasza:

Fürdőköpeny! Ezt a kötelet soha nem értettem miért kell használni, de aztán rájöttem, hogy nekem azért nem volt, mert elektromos ágyam volt és azzal ültettem fel magam. Ez alapján pedig tényleg kéne valami segítség neked is, ha nem ilyen fullos ágyak vannak abban a kórházban. Mondjuk én eleve ülve aludtam, mert fekve húzódott a sebem.

Én melltartót nem használtam a kórházban. Viszont jó sok popsitörlő elment (2 csomaggal).

2011. dec. 6. 11:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Amit én még beteszek, az a szilvalé lesz (vagy valami más jó rostos innivaló) , mert a lányom születése után addig nem lehetett hazajönni, míg nem volt széklet.
2011. dec. 11. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!