Tena hálós Bugyiból elég 1 csomag (2db), illetve tena lady extrából egy 30db-os csomag szülés uátnra a kórházba?
Én is a pamutmamabugyit ajánlom.
1. PAMUT, ami akkor nagyon jól fog esni. Az a műanyag szr rá fog olvadni a popódra
2. Olcsóbb /kínaiban, Tescoban kb ötöde annyi, mint a műanyag
3. A szülés azért nem mészárszék, nem leszel térdig véres, hidd el.
4. ha akarod, hát ezt is eldobhatod, nem? :-DD
Köszönöm a válaszokat!
Őszintén szólva így láttatlanban sem vagyok oda a hálós bugyiért. Viszont nem tudom, hogy a sima pamut bugyiban mennyire áll meg a tena betét.
Szia!
Én a legolcsóbb kínais nagymuterbugyit vettem 5 darabot,mindennapra egyet. Gondoltam, ezt nemkell kimosni, minden este kidobom, úgyis annyit ér. Ez még olcsóbb is volt összesen, mint a hálós. Aztán a férjem első nap megjelent egy hálós bugyival, hogy nekem szerezte. :)Kipróbáltam, és nekem nagyon bejött, a pamutbugyikat félre is tettem. egyik szobatársam úgy csinálta, hogy egyiket használta, másikat kimosta, és több napig tudta használni!
Szia!
Szerintem jó a hálós tena, még a pocakomat is lefogta szülés után és az jólesett és nem kell izgulni, ráadásul jó nagy abetét és kénylmesen belefér.
A 30 as pedig azért kell, mert ha a magzatvíz megy el akkor csak azt tudod használni.Nekem a fele csomag szülésig elfogyott a magzatvíz miatt!És utána is nagyon gyakran kell cserélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!