Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leellenőrzitek a kórházi...

Leellenőrzitek a kórházi csomag listámat?

Figyelt kérdés

-Iratok

-3db hálóing

-2db papucs (mamusz, fürdős papucs)

-1db szoptatós melltartó

-1db mackónadrág + 2db póló

-5db bugyi

-2db törölköző

-melltartóbetét

-zokni

-hasszoritó

-1csomag betét

-WC ülőke papir

-1 puha wc papir

-zsepi

-fertőtlenitő folyadék+vatta

-tustfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, fésű, hajcsat, hajgumi

-evőeszköz, pohár

-teló töltő + füllhallgató

-kispárna

-fényképező + elem

-innivaló + nasi

- hajszáritó

Babának:

-1 kis csomag pelenka

-popsitörlő

-textilpelus

-kis pléd

-sapka

-kis kesztyű

Ruhát adnak a kórházban a babának. Hazahozós cuccot majd apa hozza be.

Mi hiányzik még a listámról ami fontos lenne?

33hkm

2011. dec. 2. 23:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szerintem is a mellszívó nagyon fontos lenne,és a hálós bugyi(tenna)is aranyat ér szülés után.Cumisüveget is vinnék,ha esetleg nem indulna meg a tej és éhes lenne a babás,ezért nem kell senkit megkövezni.

Amikor én szültem(Budapest-Uzsoki) akkor eleve volt minden babának cukros vize és tápszere,megsem kérdeztek hogy adhatják-e...ha éhes volt kapott.

2011. dec. 3. 09:02
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is Szolnokon szülök majd, február 4-re vagyok kiírva. A napokban én is elkezdem összepakolni majd a csomagot. Talán még az eldobható melltartóbetét jóljöhet.
2011. dec. 3. 10:39
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
cumi
2011. dec. 3. 11:20
 14/27 anonim ***** válasza:

Én január 10-re vagyok kiírva, szintén Szolnokon fogok szülni. De szerintem decemberi baba lesz.

A listád jó lett, én is ezeket készítettem össze, de raktam még be köntöst, mellszívót, fertőtlenítő kendőt,tena ladyt, sima éjszakai alwayst. A babának rakok össze pár ruhát, mert hallottam, hogy kapnak de nem tudom mennyire lesz "rongyos" a kórházi.

Cumit szerintem nem lehet Szolnokon használni,"bababarát" kórház.

2011. dec. 3. 11:39
 15/27 anonim ***** válasza:

Én vittem homeos bogyókat tejserkentéshez.Császár után másnap beindult tőle a tejem.A többi kismama velem egy szobában is hozatott a férjekkel látva, hogy nekem mennyit használt.

Esetleg vigyél teát (tejserkentőt) dobozostól, hogy tudj ott készíteni ha kell.Mikro minden folyosón van.

2011. dec. 3. 13:05
 16/27 A kérdező kommentje:

11:39-es

Valószinű nekem is decemberi babám lesz, de bizom benne, hogy januárig kibirja :) Kinél fogsz szülni?

2011. dec. 3. 13:19
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, de pl nekem kellett bevinni kifogót a babának.
2011. dec. 3. 14:44
 18/27 anonim ***** válasza:

Az én listám is kb. ennyi, szintén január 20.-ra vagyok kiírva, bár a dokim szerint max. 10.-ig meglesz, szerintem december vége.

2. babám, a fiammal az utolsó 2-3 hét volt ilyen, mint most.

a lányom már 2,5 kg...:)

én viszek magamnak is popótörlőt, ill. 3-4 db textilpelus, ha büfiztetsz pl., nekünk a kórházban 3 éve napi egyet adtak, mindig büfis lett.

az 1 csomag betét szerintem is kevés, első nap óránként cseréltem.:/

mellszívót én használtam, de most nem viszem, majd apa behozza ha kell, így is 2 táska tele van.

2011. dec. 3. 15:16
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam végig a válaszokat, de nekem még ezek voltak a csomagban:

-bimbóvédő szoptatáshoz

-bimbóvédő krém

-eldobható bugyi

-a tekercs kéztörlő konyharuha és szalvéta helyett

-fürdőköpeny

-toll és rejtvényújság

2011. dec. 3. 15:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem elég sok betét fogyott, esetleg vigyél még. Még egy szoptatós melltartó, mellszívó is jó, ha van és cumi a babának( hátha kell). Fürdőköpeny nagyon hasznos! Ha esetleg császárod lenne, vigyél valami kötél félét amit az ágyhoz tudsz kötni és a segítségével fel tudod húzni magadat. Nekem semmit sem adtak és amikor hátonfekvésből fel akartam kelni, percekig eltartott mire "feltornásztam" magam.
2011. dec. 3. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!