Leellenőrzitek a kórházi csomag listámat?
-Iratok
-3db hálóing
-2db papucs (mamusz, fürdős papucs)
-1db szoptatós melltartó
-1db mackónadrág + 2db póló
-5db bugyi
-2db törölköző
-melltartóbetét
-zokni
-hasszoritó
-1csomag betét
-WC ülőke papir
-1 puha wc papir
-zsepi
-fertőtlenitő folyadék+vatta
-tustfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, fésű, hajcsat, hajgumi
-evőeszköz, pohár
-teló töltő + füllhallgató
-kispárna
-fényképező + elem
-innivaló + nasi
- hajszáritó
Babának:
-1 kis csomag pelenka
-popsitörlő
-textilpelus
-kis pléd
-sapka
-kis kesztyű
Ruhát adnak a kórházban a babának. Hazahozós cuccot majd apa hozza be.
Mi hiányzik még a listámról ami fontos lenne?
33hkm
Január 20ra vagyok kiirva, de esélyes hogy hamarabb fogok.
Szolnokon szülök.
Én még vettem Tena hálós bugyit és azt használtam, mert szellőzött benne a seb és nagyon kényelmes volt, illetve saját részre is popsitörlőt vittem.
A babának vittem cumisüveget, hátha nem indul be a tej (bár volt aki ezért már megkövezett itt) illetve Bephantent popsikrémnek, mert a gyógyszertárit csak hazaérkezéskor váltottuk ki.
Nekem a 3. nap reggelre jól bedurrantak a cickóim én kézzel fejtem,de ha van fejőgéped azért vigyed..noh meg nem ártana olyat is vinni amibe majd fejsz ha úgy van mert ott is biztos szívesen adnak ha épp olyan embert találsz akit érdekel is...nekem egész egyszerűen azt mondták ott a mosdó fejem oda,hát meg is tettem mert olyan volt mint a beton és hihetetlenül fájt férjem meg délután tudott bejönni és cuccot hozzni, pedig előtte nap még azon aggódtam,hogy kb semmi tejem így valamiért eszembe se jutott szopi után fejegetni.
Jah meg vittem egy rakat rejtvényújságot ami jól is jött mert egy hetet voltunk bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!