Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezt hallottátok? Szörnyű

Ezt hallottátok? Szörnyű

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 1. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam tegnap és nagyon sajnálom a hölgyet, aki elvesztette a babáját. Mivel terhességi hetet nem írtak se ebben a cikkben, se a tegnapiban - ahol erről 'értesültem' -, így nem lehet tudni, hogy 24. hét előtt született-e a gyermek vagy utána. Sajnálatos módon, akármennyire is fejlett az orvostudomány, nem 'garantált' az, hogy a túl korai szülés túléléshez vezet.

Akármi is a történet teljes része, egy biztos: Rettentően sajnálom az ilyen leendő anyukákat és pokoli érzés lehet ez az egész. Nyugodjon békében a csöppség és minél hamarabb találjon vigaszra a kismama!

2011. dec. 1. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:

nagyon durva:(((

hány hetes lehetett??

2011. dec. 1. 10:42
 3/12 Alinaaa ***** válasza:
100%

Mostanában egyre többen szülnek üzletben, gyógyszertárban:(

Sokszor nem is értem, nagyon gyorsnak tűnik, hogy a mentők nincsenek ott időben.

igy 2 szülés után el sem tudom képzelni, hogy lefolyhat ilyen gyorsan.

Szegény szülők és babák:(

2011. dec. 1. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem!

A hírekben azt mondták, hogy a szülés a 29. héten indult meg, és sajnos nem ez volt az első eset. Ez volt a 3. koraszülés miatt elveszített babája.

2011. dec. 1. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Nagyon szörnyű!

De azért kiváncsi lennék hogy nem vette észre az előjeleket ha már volt elötte 2 vetélés?

A bnőmnek is sajna 5 volt és az 5. 24. hétre született 3 nappal elötte görcsölt utána vérzett és csak rá 1 napra ment be , szóval ő is tudta h mi lesz de nem törődött vele!

2011. dec. 1. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Borzasztó!

Valószínű,hogy már otthon beindult csak nem volt benne biztos.Első baba lehetett.

Nekem 4 szülésem volt,de abból csak a harmadik volt villámgyors!

2011. dec. 1. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
4. terhessége volt és veszélyeztetett, most mondják a híradóban.
2011. dec. 1. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom szegényt.Én kórházban voltam már egy hete mikor nekem a 23 héten indult be a szülésem. Már 7 hónapja a menybe ment a kislányom. Ezen akárki akármit mond, de nem lehet túltenni magunkat. Örökké fájni fog.

Sajnálok minden ilyen esetet. Az ember hiábna vigyáz magára akkor is baj lehet :(

2011. dec. 2. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sajnálom!:-( én tegnap a híradóban 24 hetet hallottam, nem 29-et, mint azt egy korábbi hozászóló írta.
2011. dec. 2. 13:55
 10/12 anonim ***** válasza:
24 hetesen indult meg a szülése szegénynek. Sajnálom én is, de nem értem... Hogy-hogy nem volt előjele, amiből következtethetett volna?! :(
2011. dec. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!