Olvastam tegnap és nagyon sajnálom a hölgyet, aki elvesztette a babáját. Mivel terhességi hetet nem írtak se ebben a cikkben, se a tegnapiban - ahol erről 'értesültem' -, így nem lehet tudni, hogy 24. hét előtt született-e a gyermek vagy utána. Sajnálatos módon, akármennyire is fejlett az orvostudomány, nem 'garantált' az, hogy a túl korai szülés túléléshez vezet.
Akármi is a történet teljes része, egy biztos: Rettentően sajnálom az ilyen leendő anyukákat és pokoli érzés lehet ez az egész. Nyugodjon békében a csöppség és minél hamarabb találjon vigaszra a kismama!
nagyon durva:(((
hány hetes lehetett??
Mostanában egyre többen szülnek üzletben, gyógyszertárban:(
Sokszor nem is értem, nagyon gyorsnak tűnik, hogy a mentők nincsenek ott időben.
igy 2 szülés után el sem tudom képzelni, hogy lefolyhat ilyen gyorsan.
Szegény szülők és babák:(
Részvétem!
A hírekben azt mondták, hogy a szülés a 29. héten indult meg, és sajnos nem ez volt az első eset. Ez volt a 3. koraszülés miatt elveszített babája.
Nagyon szörnyű!
De azért kiváncsi lennék hogy nem vette észre az előjeleket ha már volt elötte 2 vetélés?
A bnőmnek is sajna 5 volt és az 5. 24. hétre született 3 nappal elötte görcsölt utána vérzett és csak rá 1 napra ment be , szóval ő is tudta h mi lesz de nem törődött vele!
Borzasztó!
Valószínű,hogy már otthon beindult csak nem volt benne biztos.Első baba lehetett.
Nekem 4 szülésem volt,de abból csak a harmadik volt villámgyors!
Sajnálom szegényt.Én kórházban voltam már egy hete mikor nekem a 23 héten indult be a szülésem. Már 7 hónapja a menybe ment a kislányom. Ezen akárki akármit mond, de nem lehet túltenni magunkat. Örökké fájni fog.
Sajnálok minden ilyen esetet. Az ember hiábna vigyáz magára akkor is baj lehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!