Elsö és második szülés? összehasonlítás!
a nap melyik szakában indul be és hogyan /fájások, magzatvíz elfolyás/?
meddig tartott, melyik fájt jobban?
melyiket élted meg jobban?
Az első szülésem:
-Éjfél után folyt el a magzatvizem, hajnali fél 5-kor oxitocint kaptam, mert a fájásaim nem akartak erősödni, reggel 7 óra 20-kor lett meg a fiam a kiírt napon, nekem a kitolás fájt nagyon, de összességében könnyű szülés volt
A második szülésem:
-Délután 1-kor elfolyt a magzatvíz, egy héttel a kiírt időpont előtt, 2-kor jöttek az erősebb fájások, 3 óra 50-re lett meg a fiam, egy nyomásra kibújt, egyáltalán nem fájt, nagyon könnyű szülésem volt, viszont az elsőnél valahogy eufórikusabb állapotban voltam:)
Én mindkét szülésemet élveztem, az első jobban fájt, de hatalmas örömet éreztem, a második alig fájt, de valahogy józanabb maradtam végig, viszont itt nem volt gátmetszésem, így egy öltés nélkül megúsztam és ez isteni jó volt:)
Betti válasza:
Nekem mindkettő másfél óra volt,oxitocinnal.Első brutális,egy perces fájásokkal,második viszont enyhe,eleinte 10,majd 5 perces fájásokkal.Elsőnél a kitolás nem fájt,másodiknál viszont az igen.
1. késő este fájásokkal kezdődött, összesen 30 óra volt
2. reggel vizsgálat után magzatvíz-elfolyás, délután baba
3. késő éjjel spontán magzatvíz-elfolyás, hajnalban baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!