Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elsö és második szülés?...

Elsö és második szülés? összehasonlítás!

Figyelt kérdés

a nap melyik szakában indul be és hogyan /fájások, magzatvíz elfolyás/?

meddig tartott, melyik fájt jobban?

melyiket élted meg jobban?

2011. dec. 1. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első szülésem:

-Éjfél után folyt el a magzatvizem, hajnali fél 5-kor oxitocint kaptam, mert a fájásaim nem akartak erősödni, reggel 7 óra 20-kor lett meg a fiam a kiírt napon, nekem a kitolás fájt nagyon, de összességében könnyű szülés volt

A második szülésem:

-Délután 1-kor elfolyt a magzatvíz, egy héttel a kiírt időpont előtt, 2-kor jöttek az erősebb fájások, 3 óra 50-re lett meg a fiam, egy nyomásra kibújt, egyáltalán nem fájt, nagyon könnyű szülésem volt, viszont az elsőnél valahogy eufórikusabb állapotban voltam:)

Én mindkét szülésemet élveztem, az első jobban fájt, de hatalmas örömet éreztem, a második alig fájt, de valahogy józanabb maradtam végig, viszont itt nem volt gátmetszésem, így egy öltés nélkül megúsztam és ez isteni jó volt:)

2011. dec. 1. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Betti válasza:

Nekem mindkettő másfél óra volt,oxitocinnal.Első brutális,egy perces fájásokkal,második viszont enyhe,eleinte 10,majd 5 perces fájásokkal.Elsőnél a kitolás nem fájt,másodiknál viszont az igen.

2011. dec. 1. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia,mindkét szülésem éjszaka egy óra körül indult meg,első lányomat délelőtt 10:40 perckor,másodikat 12:05 perckor szültem,tehát a két szülés ideje szinte azonos volt.Azonban a második szülésem sokkal jobban fájt,az elsőnél sétáltam,labdán ültem,beszélgettem,a másodiknál pedig egy idő után már csak feküdni kívántam.Lehet azért is volt ez,mert a második lányom fél kilóval nehezebb volt.az első lányom napra pontosan,a második két héttel korábban született.Mindkettőt nagyon szép élményként éltem meg,tudtam befelé figyelni,az egész egy más tudatállapotban történik.Életem két legmeghatározóbb és leszebb élménye volt a fájdalmak ellenére is.
2011. dec. 1. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

1. késő este fájásokkal kezdődött, összesen 30 óra volt

2. reggel vizsgálat után magzatvíz-elfolyás, délután baba

3. késő éjjel spontán magzatvíz-elfolyás, hajnalban baba

2011. dec. 2. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!