Tapasztalatokat várnék olyan anyukáktól, akiknek a babájuk ugyan fejfekvésű volt, de felfelé nézett az arcuk. Nehéz szülés volt? Ha van összehasonlítás, nehezebb, mint a sima?
(Már van 1 fiam, aki rendesen beékelődött, simán és gyorsan megszületett. )
Most 37+3 hetes vagyok, és az uh-n még mindig így van a csajszi (a 28.héttől így fekszik). Doki néni szerint még fordulhat, de én nem hiszem... :(
Ha totál egyenesen felfelé néz akkor császár...magas egyenes állás néven találod.
Ugyanis itt pont olyan helyzetben van a fej hogy ha nem fordul el valamelyik irányba,nem tud a szülőcsatornán elindulni.
Köszi lányok!
Doki néni megnyugtatott, hogy nekiállunk természetes úton, született már nála így baba 4200 g-mal is. Most több időm volt, én is utána olvastam, és a netes szülésznő sem írt császárt. A kitolási szakasz lehet hosszabb, de azt üsse kő, ki lehet bírni :)
Szia!
Kisfiam is így volt, a végén vákuummal született meg, nehéz szülés volt, buksija sem volt kicsi, de már szülőcsatornában volt, császár nem lehetett. Most jön a következő baba, szóval ne aggódj, bízz meg a dokidban és szülésznődben! Jó babavárást!
Köszi nektek is!
Kedves utolsó, akkor Neked császár lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!