Ha elkezdődnek a fájások, beérek a kórházba és a vizsgálatok után kiderül, hogy faros a baba, rögtön visznek császározni? Milyen az, ha megpróbálják megfordítani, és ez mikor történik?
Szia!
Ha faros a babád,azt az uh kimutatja,azért csinálnak még a 36-38héten is.Utána már nem szokott megfordulni.Nálunk szüléskor nem csinálnak uh-t.Faros babát nem szoktak megfordítani,de van ahol megszületik farral.
Ne akarj császárt,ha nem szükséges.A természetes szülés a legjobb mindkettőtöknek hidd el,annak örülj,ha így szülhetsz.
Boldog babavárást,könnyű szülést.
Első gyermeknél szoktak császározni, ha faros.
Nekem négy gyermekből három faros volt még a szülés előtti héten!!!!
Úgy fordultak meg, hogy van egy gyakorlat, amit azt hiszem egy német bába talált ki, mégpedig úgy kell csinálni, hogy az ébren töltött időd alatt két óránként húsz percig kell úgy állnod, hogy a térded és az alkarod van lenn a földön.
Így állítólag az esetek 90%-ban megfordul a baba.
Én ezt egy napig csináltam, mindhárom esetben a következő napon már éreztem, hogy megfordultak.
Igen.
Négykézláb, csak nem a tenyered van a földön, hanem az egész alkarod.
Másképp nem nagyon tudnak már a vége felé megfordulni, így viszont nagyon jó az esély rá.
Mondom nekem három gyerekem is így fordult meg, az egyik öt nappal, a másik négy nappal, a harmadik pedig nem tudom pontosan, hogy 7 vagy 8 nappal a születése előtt.
Négy gyerekből három nekem faros volt az utolsó pillanatig, rám meg a frászt hozták.
A dokim már csak röhög rajtam, és nem hisz a szemének, amikor rájön, hogy "forgatom" a gyerkőcöket. :)))
Bőven van időd, addig még simán megfordulhat!
Hajrá!
Várom a visszajelzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!