Anyukák! Emlékszik valaki a vajúdás fájdalmára?
Figyelt kérdés
Arra, hogy hol és mi fájt, mennyire?
Én egy éve szültem, de semmi nem ugrik be!
2011. nov. 20. 10:37
11/28 anonim válasza:
És még annyit, hogy amikor kibújt, az egyáltalán nem fájt, a gátmetszés sem és az összevarrás sem! Tehát csak maga a vajúdás. Mindenki azt mondta, hogy így meg úgy fog fájni a gátmetszés, meg a varrás, annyit éreztem csak, minta sebfertőtlenítővel öntenék le egy sebemet, és az csíp.
12/28 anonim válasza:
november 10.-én szültem a harmadikat, szóval, nekem ez friss élmény nagyon. Az első két szülésemből kifolyólag oltári fájásokra számítottam. Ehelyett, "kényelmesen " elvoltam. Fájt-fájt, de nem annyira, hogy ordítsak. Ráadásul, olyan gyorsan tágultam, hogy gyorsan, oxitocin nélkül, gátvédelemmel sikerült megszülnöm. Hála a szülésznőnek.
13/28 anonim válasza:
Nem tudom felidézni magát a fájdalmat, de az emlékek alapján, hogy nem bírtam ki jajjveszékelés nélkül, hááát... Kihagynám, pedig még szeretnénk kistestvért
14/28 anonim válasza:
Nekem a varrás is fájt mert nem adtak több fájdalomcsillapítót, hiába mondtam, hogy nem hatott.
15/28 anonim válasza:
15:30as válaszolónak csak annyit szeretnék mondani, hogy az elején még nem fáj annyira. Egyre fokozódik a fájás erőssége és hossza. Azt hiszem neked a "java" kimaradhatott. De egy percig se sajnáld
16/28 anonim válasza:
Én arra emlékszem, hogy fájt, és arra, hogy ki lehetett bírni. Könnyű szülésem volt.
De arra, hogy melyik részem, és mennyire, meg hogy mikortól meddig... Fogalmam sincs:)
17/28 anonim válasza:
Igen, emlékszem. Meg akartam halni. :(
18/28 anonim válasza:
A 18:22-esnek.Miért mi jön a szülés után???????????????
19/28 anonim válasza:
Bocs az offért.
Tegnap 10:51-es én is ugyan ezt éreztem pontosan, én 4 hete szültem iszonyatos nagy fájdalmak de átélném én is még egyszer :)
20/28 anonim válasza:
Hát csak azért mondtam, mert ugye a szülés vajúdással együtt nem tart 1 napnál tovább, mert mindenki ettől fél. Utána sokkal többet izgulhatsz (egy életen át), ha beteg, ha sír, eleget eszik-e, éjjeli felkelések, stb. A babázás elejére gondoltam, főleg első babánál, mégha egy kisangyal is (mint az enyém), azért agódtam én is mindenen. Erre gondoltam, hogy kutya fasza a szülés ezekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!